Ağustos 2013 Editör Başvuruları Başladı!

Başvuracak arkadaşlara şimdiden başarılar. :)

hayret bi şey post: 1424143' Alıntı:
Tamam bak hazırlık sürecinde de değilmişsin. Bir dene bence. İlk başta bende tereddüt ettim ama sonra sevdim. Mesela favori üyeyken konuya kimler girmiş görebiliyorsun. Yani birisini etiketlediysen kim etikete bakmış anlayabiliyorsun. Böyle zevkli yanları var :)
Gaza getirmeyin adamı ya. Çok kararsız kaldım şimdi. :(

Bully post: 1424149' Alıntı:
Gaza getirmeyin adamı ya. Çok kararsız kaldım şimdi. :(

Zorlanırsan ilk 1-2 gün zorlanırsın ama sanmıyorum zorlanacağını. Editör odası var orada ayrı sohbetler falan var. Sana sorumlu olacağın bölümler verilecek. O bölümlere konu açtığında onaylanmasını beklemeye gerek olmayacak :)

Başvurmasını özellikle beklediğim 1-2 kişi var. Fakat isim vermem doğru olmaz tabii umarım başvururlar. :)

Eski dönemlerden arkadaşları da bekleriz. :D @Forumdash @XanTier @yatutarsa @burak aklıma gelenleri yazdım yazmadıklarım küsmesin. :D

OzaN post: 1424175' Alıntı:
Başvurmasını özellikle beklediğim 1-2 kişi var. Fakat isim vermem doğru olmaz tabii umarım başvururlar. :)

Eski dönemlerden arkadaşları da bekleriz. :D @Forumdash @XanTier @yatutarsa @burak aklıma gelenleri yazdım yazmadıklarım küsmesin. :D

Benim düşüncelerimi biliyorsun az çok:) Her zaman üyeykende desteklerim:X

Başvurmasını özellikle beklediğim 1-2 kişi var. Fakat isim vermem doğru olmaz tabii, umarım başvururlar. :)

Benden geçti o işler OzaN. :D Benim yerime Akif'i al :D

- - - Ekleme - - -

. @yatutarsa'yla ben hayatta dönmeyiz bi kere :winkk:
Evet kesinlikle dönmem ben. :D OzaN'ın son mesajını unutmadım daha :X

Başvuracak arkadaşlara başarılar dilerim. :) Favorim @Reytinger. :D Umarım seçilir. :D