Bana görede sakal yakışmıyor sakalsız hali daha güzelmrt-06 post: 1372105' Alıntı:
Bana göre de sakalsız daha iyi ama sakallı hali de karizmamrt-06 post: 1372105' Alıntı:![]()
Bide sakal yakışıyor diyordunuz şu karizmaya bakın. :5: @takas @XanTier @çocuklarduymasın @kvp
gundix123 post: 1372131' Alıntı:Gençken sakalsız iyidiartık yaşlandı simdi sakal daha iyi bence.![]()
Adam süper vallahi çok farklı ve güzel bi karizması var yamrt-06 post: 1380179' Alıntı:![]()
ShowTv - Dizi
Ohaaaaaa adamda ki karizmaya bakın fotoğrafı ilk kere gördüm. 😱 @takas @kvp @çocuklarduymasın @XanTier
Linke tıklarsan daha ne fotolar var yeni keşfettim.XanTier post: 1380318' Alıntı:Adam süper vallahi çok farklı ve güzel bi karizması var ya
Ben de bu fotoyu görmemiştim.
Bildirimlere bakmıyorum biriktiriyorum diyordun.çocuklarduymasın post: 1399691' Alıntı:Muro Çeto Yıldırım
- - - Ekleme - - -
Beni adamdan saymıyon mu![]()
aga en kısa sürede izlemelisin inanılmaz tarihi bi sezon finali oldu baştan sona izle sonra yorumunu bekliyorum
yok aga tanıtım sadece geçen sezon 10.yıla özel çıkmıştı anca fragman çıkar ona da daha çok var![]()
Geçen sene 2 hafta kala çıkmıştı![]()