https://fav10.net/en-favori-dizi-2013/en-favori-dizi-2013-3-tur-g-grubu-192435-3.html
arkadaşlar vadiye destek...
en az iki diziye oy kullanmanız gerekiyor yoksa oyunuz sayılmaz vadi ve şubata atarsınız.
- - - Ekleme - - -
. @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @china_shangai @çocuklarduymasın @eskici @fb_mehmet_fb @GreatOttoman @hızlı gonzales @kvp @legolas9900 @Leo.Runle @Master.1000 @mhmt53 @msavasman @nestroyers @Onur_35 @SuskunFelon @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Yasin93 @XanTier @WesTxCoasT @SERHAT3456 @gundix123 @AlemTo @holigans2929 @nberkayozer @utawleee @vadici @vadikızı
Kimseye bildirim gitmemiş.
niye gitmiyo aga
- - - Ekleme - - -
En Favori Dizi 2013 | 3. Tur | G Grubu
en az iki diziye oy kullanmanız gerekiyor yoksa oyunuz sayılmaz vadi ve şubata atarsınız.
- - - Ekleme - - -
.......... @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @china_shangai @çocuklarduymasın @eskici @fb_mehmet_fb @GreatOttoman ..@hızlı gonzales @kvp @legolas9900 @Leo.Runle @Master.1000 @mhmt53 @msavasman @nestroyers @Onur_35 ..@SuskunFelon @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Yasin93 @XanTier @WesTxCoasT @SERHAT3456 @gundix123 @AlemTo ..@holigans2929 @nberkayozer @utawleee @vadici @vadikızı
niye gitmiyo aga
- - - Ekleme - - -
En Favori Dizi 2013 | 3. Tur | G Grubu
- - - Ekleme - - -
.......... @34rcp44 @ABAY_06 @batuhankaralar @china_shangai @çocuklarduymasın @eskici @fb_mehmet_fb @GreatOttoman ..@hızlı gonzales @kvp @legolas9900 @Leo.Runle @Master.1000 @mhmt53 @msavasman @nestroyers @Onur_35 ..@SuskunFelon @sürgünüm @Yakamoz-Asi @Yasin93 @XanTier @WesTxCoasT @SERHAT3456 @gundix123 @AlemTo ..@holigans2929 @nberkayozer @utawleee @vadici @vadikızı
Yine gitmemiş.
Kopyala yapıştır yapma.
Unlink etmen lazım
Elle yaz nickleri.
bunları da elle kopyaladım zaten aga
Elle yaz nickleri.
o ne demek aga ben anlamam sen bi zahmet yapsana o dediğini
Kopya konu(yazı) olduğundan gitmemiş bildirim, emek lazım.
Elle yazmaya gerek yok. Nicklerin hepsini seç, resim ekleme simgesinin solundakine tıkla, olur
aga ben o isimleri öyle yapabilmek için çok uğraştım zaten tek tek emek fazlasıyla var yani kısa yolu vardır mutlaka elle yazamam vadi elensin isterse yine yazamam
Neyse ben halletim, elenmesin.