Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tamam aga olmuş o zaman :D

Sizce yeni sezonda Neçati Şaşmazin verdigi roportajdan dolayi Vadinin reytingleri duşermi?

Ne dislike veriyon @takas pesin pesin söylüyorum :D bu sefer tabi ki oyum KVP ama Karadayi ile ayni gruba düserse Karadayima veririm.

alakası yok aga adam gayet ılımlı bi açıklama yaptı taraf olmadı hiç bişekilde tarafta olmayın dedi şivesine takılanlar 2-3 güne unutulur daha 3 ay var diziye vadi uçuşa geçer yeni sezonda

Insallah unuturlar. :D Artik Kis aylarinda söyle 16 17 reyting görmek istiyorum :D

İçim rahat diyil açikçasi :apthy: Tamam dalga geçenler 1-2 ay sonra unuturlar ama yinede Neçati Şaşmazin imaji zedelendi diye duşunuyorum.Tamam o boyle şeyleri pek takmaz ve onemsemez daha once Seray Sever ve Nuri Alço gibi tipsiz ve karaktersiz adamlarda onu eleştirdi ama usta pek takmadi onlari.. ama yinede..

Kurtlar Vadisi Sezon finaline girdi.. Dünyada kiyamet koptu resmen.. Önümüzdeki sezon cok ciddi bir sezon geliyor.. Bu kadar olup bitenler hakkinda bizleri aydinlatacak tek yapim..

Her Ne Olursa Olsun Seni Bu İpe Çekecem !!!

Kurtlar Vadisinin en özel sahnelerinden hazırlanmış bir klip.Klip değil aslında klibi mp3 e çevirmişler.Ayrıca + olarak Kurtlar Vadisi Gladio müziği de var.Söyleyecek söz yok gerçekten enfes bir klip.Klibe Polat ile İskenderin kapışması yansımış.İyi dinlemeler..https://soundcloud.com/tima-efsane6/k-v-p-iskender-buyuk-polat

1013117_635644303114159_1629156753_n.png

Bide sakal yakışıyor diyordunuz şu karizmaya bakın. :5: @takas @XanTier @çocuklarduymasın @kvp