xBUGRAx post: 1384410' Alıntı:Sürekli takip etmiyorum onu zaten.
mrt-06 post: 1384428' Alıntı:😱 Bayağı muhabetini döndürüyordun şaşırdım. 😱
muhtesemyuzyil post: 1384431' Alıntı:hababam sınıfı yine ve yine ve yine reklam off ne bu böyle
Oooo okul dizilerinden çok konulu dizi mi var?sokak sanati post: 1384424' Alıntı:Bir aşk hikayesi yeni bölüm başladı...Bakalım Uyarlama dışında nasıl devam edecek...
EveN post: 1384440' Alıntı:Oooo okul dizilerinden çok konulu dizi mi var?
Sadece okul bitince ne olacak onu merak ediyorum ama Kavak Yellerinde de aynısı olmuştu çok güzel toparlamıştılar.
Oooo okul dizilerinden çok konulu dizi mi var?
Sadece okul bitince ne olacak onu merak ediyorum ama Kavak Yellerinde de aynısı olmuştu çok güzel toparlamıştılar.
@mrt-06'ya dedim yanlış alıntılamışım.
Bir Aşk Hikayesi'nde okul yok.
EveN post: 1384440' Alıntı:Oooo okul dizilerinden çok konulu dizi mi var?
Yanlış alıntılamışım pardon.sokak sanati post: 1384451' Alıntı:Benle ne alaka anlamadım...:?
güneşi beklerken galiba 1 saati geçti reklamsız hababam olsa şimdi 100 defa derdin ama hababam en fazla 25dk. reklamsız gittiEveN post: 1384453' Alıntı:Güneşi Beklerken özette 2 kuşak reklam verdi şimdi yeni bölümde şimdilik 1 kuşak verdi.
Hele şükür be Kanal D akıllandın. Millet nasıl reklam vermiyor? Sen de aynısını yap sonda ver ama reklamını. Onlar sonda da vermiyor.
Herkes yapıyor e biz de yapalım. Ne güzel.muhtesemyuzyil post: 1384460' Alıntı:güneşi beklerken galiba 1 saati geçti reklamsız hababam olsa şimdi 100 defa derdin ama hababam en fazla 25dk. reklamsız gitti
Barış, Zeynep'i yemeğe davet etti. O arada Kerem ise Barış ile barışmak maksadıyla Melis'i de alarak Barış'a getirdi. Biliyorsun ki Barış, Melis'e aşık.Çok karıştı. Keşke baştan başlasaydım.Kerem,Zeynep,Barış,Melis niye aynı evde???