23 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Bir aşk hikayesi yeni bölüm başladı...Bakalım Uyarlama dışında nasıl devam edecek...:)

Güneşi Beklerken ileride konu sıkıntısı çekebilir çok içerikli bir dizi değil çünkü....

ama gerçekten çok süper bi film ya hele sonu çok güzel oldu diğer anlık bakalım kaç alacak

sokak sanati post: 1384424' Alıntı:
Bir aşk hikayesi yeni bölüm başladı...Bakalım Uyarlama dışında nasıl devam edecek...:)
Oooo okul dizilerinden çok konulu dizi mi var?

Sadece okul bitince ne olacak onu merak ediyorum ama Kavak Yellerinde de aynısı olmuştu çok güzel toparlamıştılar.

EveN post: 1384440' Alıntı:

Sadece okul bitince ne olacak onu merak ediyorum ama Kavak Yellerinde de aynısı olmuştu çok güzel toparlamıştılar.

Bana mı dedin galiba yanlış alıntı yaptın.

EveN post: 1384440' Alıntı:

Benle ne alaka anlamadım...:?

Güneşi Beklerken özette 2 kuşak reklam verdi şimdi yeni bölümde şimdilik 1 kuşak verdi.

Hele şükür be Kanal D akıllandın. Millet nasıl reklam vermiyor? Sen de aynısını yap sonda ver ama reklamını. Onlar sonda da vermiyor. :X

- - - Ekleme - - -

sokak sanati post: 1384451' Alıntı:
Benle ne alaka anlamadım...:?
Yanlış alıntılamışım pardon. :D

- - - Ekleme - - -

Zeyneple evde karşılaştıkları sahne daha iyi olabilirdi beğenmedim. Hiç şaşırmadılar. Orda Kerem falan şaşırsa baya iyi olurdu. :D

EveN post: 1384453' Alıntı:
Güneşi Beklerken özette 2 kuşak reklam verdi şimdi yeni bölümde şimdilik 1 kuşak verdi.

Hele şükür be Kanal D akıllandın. Millet nasıl reklam vermiyor? Sen de aynısını yap sonda ver ama reklamını. Onlar sonda da vermiyor. :X
güneşi beklerken galiba 1 saati geçti reklamsız hababam olsa şimdi 100 defa derdin ama hababam en fazla 25dk. reklamsız gitti :)

muhtesemyuzyil post: 1384460' Alıntı:
güneşi beklerken galiba 1 saati geçti reklamsız hababam olsa şimdi 100 defa derdin ama hababam en fazla 25dk. reklamsız gitti :)
Herkes yapıyor e biz de yapalım. Ne güzel. :oley:

Büyük ihtimalle verecek ama sonda verecek reklamları. Çünkü özet dahil 3 kuşak reklam verdi şimdilik.