"FF Senaryo Reytingleri" Yeni Dönem | 8 - 14 Temmuz Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
15 mi? Şu kusursuz konularını ve hikayeleri okumak isterim. (!) :)

berkann post: 1371104' Alıntı:
15 mi? Şu kusursuz konularını ve hikayeleri okumak isterim. (!) :)

Bu da yeni sistemin işe yaramadığını gösterir. Hiçbir sistem de işe yaramayacak boşuna uğraşmaya gerek yok.

Yani arkadaşlar neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım reytinglerin işin sembolü sadece yani daha iyi bir sistem gelse ne olacak reklam mı alacaksınız ya da para mı kazanacaksınız hayır. Programınız reytinge göre değerlendirmeyin konuya üyeler tarafından yapılan yorumlar ne kadar olumlu ise o kadar daha çok sevilmiş demektir reytinge bu kadar takmanızı anlamıyorum reyting işin bi nebze eğlencesi bu kadar abartmayın.

mrt-06 post: 1371174' Alıntı:
Yani arkadaşlar neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamadım reytinglerin işin sembolü sadece yani daha iyi bir sistem gelse ne olacak reklam mı alacaksınız ya da para mı kazanacaksınız hayır. Programınız reytinge göre değerlendirmeyin konuya üyeler tarafından yapılan yorumlar ne kadar olumlu ise o kadar daha çok sevilmiş demektir reytinge bu kadar takmanızı anlamıyorum reyting işin bi nebze eğlencesi bu kadar abartmayın.

imzamı atarım bazı arkadaşlar reyting sisteminden çıkıyoalr trt gibi mesela :kiki:

Madem önemli değil o zaman çıkalım sistemden neden kalıyoruz?

Zaten konu da o yorum yapılmadan 3-4 puanların yapıştırılması demekki okumamışlar. Okumadığımız yapımlara puan vermediğimiz için liste karışık zaten.

@mrt-06 Aslında sistemi önemsemediğim için çıkıyorum. Bence asıl önemseyenler kalanlar. Madem yorumlar önemli senin için de o zaman senin de kalmanın bi anlamı yok.

Ortada emek var emek. Herkes emek veriyor bu yönden tamam. Ama günlerce uğraşıp hazırladığım fragmanlar jenerikler dizi hiç okunmadan 4 puanı hakediyor mu sence? Peki listenin sonunda olmayı hakediyor mu? O 4 puan insanın hevesini yerle bir ediyor işte. Bu yüzden yorumları önemsediğim için çıkıyorum.

Kimseyi etiketlememe de gerek yok. Konuyu gören görüyor zaten ister girip okusunlar ister okumasınlar. Özel mesajla kimeyi dürtecek değilim oku diye.

kusura bakma bunu dislikelıyorum mert çünkü bir furkan ın yazdığı dizler var bir de x kişilerin yazdıkalrı var furkan o kadar çaba sarfediyor gerçek senaryo gibi paylaşıyor ayrıca düzenleme konusunda da sçok iyi ama 12-13 verenler gidip aynı tip-aynı renk-diyologlar anlaşılmayan başka bir dizinin uyarlaması gibi olan dizilere okumadan 15 veriyor :) fks14 sadece örnek başkaları da var onun gibi uğraşp bir şeyler yapmaya çalışan

EveN post: 1371179' Alıntı:
Madem önemli değil o zaman çıkalım sistemden neden kalıyoruz?

Zaten konu da o yorum yapılmadan 3-4 puanların yapıştırılması demekki okumamışlar. Okumadığımız yapımlara puan vermediğimiz için liste karışık zaten.
even benim diziler 1 bölümden battı sana tavsiye 3-4 puan verenlere senaryonda korku bölümü ekle ben senaryoma ekledim pazar bütün forum korkacak ve baya bir puan alacak korkudan elleri 3 ve 4 de gidemiyecek

Herkes aynı fikirde herkes para kazanmıyoruz işin eğlencesi önemli olan yorumlar diyor. O zaman hadi topluca çıkalım sistemden. Neden çıkmıyoruz? Yoksa korkuyor muyuz? Hani önemli olan yorumlardı. Ayrıca madem işin eğlencesi işte o 3 puanlarla biz eğlenemiyoruz.

Herkeste bal gibi kalacak. İşin eğlencesi falan değil. Bir-birimizi kandırmayalım.

15 15 ekmek elden su gölden verelim herkese. 15 daha iyisi olamaz demek. Demekki hakketen de olamaz.

takas post: 1371177' Alıntı:
imzamı atarım bazı arkadaşlar reyting sisteminden çıkıyoalr trt gibi mesela :kiki:
Aga eğer ben ve çd nin dizisi ilk 2 yi kapatmasaydı sonuncu olsaydı herkes derdi ki reyting işi ne iyi oldu diye yorumlar yapardı.Kıskanıyorlar işte

mert haklı reyting işini büyütmeyin çok istiyosanız sizin dizilere 15 veririm :wink:

@mrt-06 Aslında sistemi önemsemediğim için çıkıyorum. Bence asıl önemseyenler kalanlar. Madem yorumlar önemli senin için de o zaman senin de kalmanın bi anlamı yok.

Ortada emek var emek. Herkes emek veriyor bu yönden tamam. Ama günlerce uğraşıp, hazırladığım fragmanlar, jenerikler, dizi hiç okunmadan 4 puanı hakediyor mu sence? Peki listenin sonunda olmayı hakediyor mu? O 4 puan insanın hevesini yerle bir ediyor işte. Bu yüzden yorumları önemsediğim için çıkıyorum.

Kimseyi etiketlememe de gerek yok. Konuyu gören görüyor zaten, ister girip okusunlar, ister okumasınlar. Özel mesajla kimeyi dürtecek değilim oku diye.

kusura bakma bunu dislikelıyorum mert çünkü bir furkan ın yazdığı dizler var bir de x kişilerin yazdıkalrı var furkan o kadar çaba sarfediyor gerçek senaryo gibi paylaşıyor ayrıca düzenleme konusunda da sçok iyi ama 12-13 verenler gidip aynı tip-aynı renk-diyologlar anlaşılmayan başka bir dizinin uyarlaması gibi olan dizilere okumadan 15 veriyor :) fks14 sadece örnek başkaları da var onun gibi uğraşp bir şeyler yapmaya çalışan

Demin yazdığım yorumun arkasındayım önemsememin sebebi kötü olsa bile 15 puan verenlerin olması yada arkadaşının bozulmaması için yüksek puanlar verilmesi sistem değişmeden önce gerek bu konu sahibine gere admine çok iyi bir sistem anlattım ama ses çıkmadı.

Tıpkı Hayrettin'in yarışmasında olan sistem gibi Ünlünü Tanıt'ta da böyle bir sorun olmuştu adaletsiz puanlama yapılıyordu sistem değişti belli bir jüri oluşturuldu bu jüriler oylama yaptı ve adaletli bir oylama oldu şimdi tıpkı reyting içinde böyle bir sistem önermiştim gizli minimum 10 tane denek olacak ve onlar etkinlikleri okuyup gerçek puanları vereceklerdi ama kimse dinlemedi.

Bende bu sistemi çok takmamaya karar verdim işin eğlencesine bu sistemdeyim sadece. Gerçek reyting yapılan yorumlar....

Demin yazdığım yorumun arkasındayım önemsememin sebebi kötü olsa bile 15 puan verenlerin olması yada arkadaşının bozulmaması için yüksek puanlar verilmesi sistem değişmeden önce gerek bu konu sahibine gere admine çok iyi bir sistem anlattım ama ses çıkmadı.

Tıpkı Hayrettin'in yarışmasında olan sistem gibi Ünlünü Tanıt'ta da böyle bir sorun olmuştu adaletsiz puanlama yapılıyordu sistem değişti belli bir jüri oluşturuldu bu jüriler oylama yaptı ve adaletli bir oylama oldu şimdi tıpkı reyting içinde böyle bir sistem önermiştim gizli minimum 10 tane denek olacak ve onlar etkinlikleri okuyup gerçek puanları vereceklerdi ama kimse dinlemedi.

Bende bu sistemi çok takmamaya karar verdim işin eğlencesine bu sistemdeyim sadece. Gerçek reyting yapılan yorumlar....
Ben de takmıyorum artık zaten bu yüzden çıktım. Kimse kusura bakmasın ama sistemde kalıpta takmıyorum demek bana pek inandırıcı ve samimi gelmedi.

Sadece 3 sahnenin ve 4-5 dialogun olduğu bir dizi 1. oluyorsa zaten düşünmeye gerek yok.