"FF Senaryo Reytingleri" Yeni Dönem | 8 - 14 Temmuz Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çocuklarduymasın post: 1371049' Alıntı:
Vay tüm kişilerde 1. olmuşuz :D
Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacak

pompy post: 1374481' Alıntı:
Sizin o gereksiz üç puanlarınız yüzünden hiç biri reyting listesine giremedi pazar korkmaya hazırlanın sihirli anneme üç puan verenler sayesinde forum tarih yazacak sihirli annemden korkan ilkforum olacak

:A hadi hadi insallah korkariz @kvp @çocuklarduymasın

sen bize 3 basıyordun bizde intikam olsun diye sana bastık.Bunda bir şey yok.Sihirli Annemden mi korkcam o bizden korksun

Yalnız reytingler artık olmayacak biliyorsun değil mi pompy

Fks14 post: 1374647' Alıntı:

Yalnız reytingler artık olmayacak biliyorsun değil mi pompy
evet biliyorum zaten ben favori etkinliğine katılcam dizimle pazar müthiş korku bölümü olacak sihirli annemin

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın post: 1374643' Alıntı:
sen bize 3 basıyordun bizde intikam olsun diye sana bastık.Bunda bir şey yok.Sihirli Annemden mi korkcam o bizden korksun
mobilden yazdığım diziye üç puan verdiniz diye yaptım onu ve ben tarihimde en korkunç sihirli diziler seyrettim wawerly wizard wunschpunch

pompy post: 1374651' Alıntı:
evet biliyorum zaten ben favori etkinliğine katılcam dizimle pazar müthiş korku bölümü olacak sihirli annemin

- - - Ekleme - - -

mobilden yazdığım diziye üç puan verdiniz diye yaptım onu ve ben tarihimde en korkunç sihirli diziler seyrettim wawerly wizard wunschpunch

Hadi bakalım bekliyoruz pompy..

Sen bizim diziye 3 puanı basyın bizde senin dizine 3 puanı bastık bide ben sihirli annem felan korkmam o bizden korksun

kvp post: 1374794' Alıntı:
Sen bizim diziye 3 puanı basyın bizde senin dizine 3 puanı bastık bide ben sihirli annem felan korkmam o bizden korksun
Mobilden yazdığım diziye üç puan verdiniz diye yaptım ben 1 kişiyim siz bütün vadi hayranlarıyla beraber yapıyorsun

- - - Ekleme - - -

bana