reyting sistemini ben de önemsemiyorum ben reytingimden memnunum 10 bile olsa sorun değil zatren öyle ahım şahım şeyler yapomıyoruz ama bu iş baştan belliydi bazılarının adil oy kullanmayacağını hepimiz biliyoruz kimse inkar edemez unu
Demin yazdığım yorumun arkasındayım önemsememin sebebi kötü olsa bile 15 puan verenlerin olması yada arkadaşının bozulmaması için yüksek puanlar verilmesi sistem değişmeden önce gerek bu konu sahibine gere admine çok iyi bir sistem anlattım ama ses çıkmadı.
Tıpkı Hayrettin'in yarışmasında olan sistem gibi Ünlünü Tanıt'ta da böyle bir sorun olmuştu adaletsiz puanlama yapılıyordu sistem değişti belli bir jüri oluşturuldu bu jüriler oylama yaptı ve adaletli bir oylama oldu şimdi tıpkı reyting içinde böyle bir sistem önermiştim gizli minimum 10 tane denek olacak ve onlar etkinlikleri okuyup gerçek puanları vereceklerdi ama kimse dinlemedi.
Bende bu sistemi çok takmamaya karar verdim işin eğlencesine bu sistemdeyim sadece. Gerçek reyting yapılan yorumlar....
reyting için jüri oluşturulmasuı çok zor haftalık 20 tane konuyu okuyup puanlayacak kişiler zor bulunur ama yinde denenebilir @Fks14