"FF Senaryo Reytingleri" Yeni Dönem | 8 - 14 Temmuz Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demin yazdığım yorumun arkasındayım önemsememin sebebi kötü olsa bile 15 puan verenlerin olması yada arkadaşının bozulmaması için yüksek puanlar verilmesi sistem değişmeden önce gerek bu konu sahibine gere admine çok iyi bir sistem anlattım ama ses çıkmadı.

Tıpkı Hayrettin'in yarışmasında olan sistem gibi Ünlünü Tanıt'ta da böyle bir sorun olmuştu adaletsiz puanlama yapılıyordu sistem değişti belli bir jüri oluşturuldu bu jüriler oylama yaptı ve adaletli bir oylama oldu şimdi tıpkı reyting içinde böyle bir sistem önermiştim gizli minimum 10 tane denek olacak ve onlar etkinlikleri okuyup gerçek puanları vereceklerdi ama kimse dinlemedi.

Bende bu sistemi çok takmamaya karar verdim işin eğlencesine bu sistemdeyim sadece. Gerçek reyting yapılan yorumlar....
reyting sistemini ben de önemsemiyorum ben reytingimden memnunum 10 bile olsa sorun değil zatren öyle ahım şahım şeyler yapomıyoruz ama bu iş baştan belliydi bazılarının adil oy kullanmayacağını hepimiz biliyoruz kimse inkar edemez unu
reyting için jüri oluşturulmasuı çok zor haftalık 20 tane konuyu okuyup puanlayacak kişiler zor bulunur ama yinde denenebilir @Fks14 :)

takas post: 1371217' Alıntı:
mert haklı reyting işini büyütmeyin çok istiyosanız sizin dizilere 15 veririm :wink:
Mesele bizim diziye 15 vermen değil bize verilen reytingler haklı reytingler mesele içinde vadinin v`sinin geçtiği her diziye 15 vermen(vermeniz) 😉

- - - Ekleme - - -

Kimse çekindiğinden dile getiremiyor ama bir tek ben söylüyorum.

Kurtar Vadisi Kripteks mi ne 1. bölümü ile 15 reyting almış ve 1. olmuş.

Diziye göz atanlar oldu mu? Sadece 2 sahne ve 4-5 tane diyalog var.

Adalet bu işte. Bu yüzden kalmaya da gerek yok daha fazla yorum yapmaya da.

Dediğim gibi kalıpta takmıyorum demek bana pek samimi gelmiyor ve gelmeyecek. Kim ne derse desin.

EveN post: 1371224' Alıntı:
Mesele bizim diziye 15 vermen değil bize verilen reytingler haklı reytingler mesele içinde vadinin v`sinin geçtiği her diziye 15 vermen(vermeniz) 😉

- - - Ekleme - - -

Kimse çekindiğinden dile getiremiyor ama bir tek ben söylüyorum.

Kurtar Vadisi Kripteks mi ne 1. bölümü ile 15 reyting almış ve 1. olmuş.

Diziye göz atanlar oldu mu? Sadece 2 sahne ve 4-5 tane diyalog var.

Adalet bu işte. Bu yüzden kalmaya da gerek yok daha fazla yorum yapmaya da.

Dediğim gibi kalıpta takmıyorum demek bana pek samimi gelmiyor ve gelmeyecek. Kim ne derse desin.
Çokta tın adam emek vermiş senin gibi gerçek diziyi kopyalamamış sanki sen çıksan ağlıyacam peh

kvp post: 1371231' Alıntı:
Çokta tın adam emek vermiş senin gibi gerçek diziyi kopyalamamış sanki sen çıksan ağlıyacam peh
Ben gerçek diziyi kopyaladığım için reytingim bana göre de çok. 13 değil 10 reyting almalıydım.

Ama listedeki her dizi de 15 reytingi almamalıydı. Başta söylediğim dizi.

Ben Küçük Sırları kendim yazacağım. Değişen bi şey olacak mı? Hayır. Yine 3-4 puanlar illa ki olacak. Bunu bahane haline getirmeyelim.

Mesele benim dizimin reytingi değil ordaki dizilerin hakettiğinden fazla alması.

EveN post: 1371234' Alıntı:
Ben gerçek diziyi kopyaladığım için reytingim bana göre de çok. 13 değil 10 reyting almalıydım.

Ben Küçük Sırları kendim yazacağım. Değişen bi şey olacak mı? Hayır. Yine 3-4 puanlar illa ki olacak. Bunu bahane haline getirmeyelim.

Mesele benim dizimin reytingi değil ordaki dizilerin hakettiğinden fazla alması.
pompy benim emekle yazdığım diziye 3 verdi o zaman benimde hakkımı aramam lazım hatta 2 hafta önce yazdığım bölümde birileri 4 ve 5 vermişti yani kafalarına göre veriyorlar

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1371234' Alıntı:

Anasayfaya bak bi reyting işi durduruldu

kvp post: 1371237' Alıntı:
pompy benim emekle yazdığım diziye 3 verdi o zaman benimde hakkımı aramam lazım hatta 2 hafta önce yazdığım bölümde birileri 4 ve 5 vermişti yani kafalarına göre veriyorlar
O zaman sen de benim gibi çık sistemden. Maden beğenmiyorsun.

Pompy senin diziye 3 verse bile değişen bi şey olmaz çünkü sadece bir kişi veriyor ve çok da iyi yapıyor. Siz bütün vadiciler çullanıp onun dizisine 3 verirken iyi mi? En azından bi emek var beğenmesen bile 4-5 verirsin. Onun tek gücü sizi aşamaz merak etme. Keşke ben de onun gibi yapsaydım okumadan bana puan verenlere ben de 3 puanı yapıştırsaydım ama adaletli davrandım ve okumadıklarıma puan vermedim.

Kimsenin de böyle yapacağı yok. Kim takmıyorsa çıkabilir. Kalıpta takmıyorum demek kolay.

kvp post: 1371237' Alıntı:

- - - Ekleme - - -

Anasayfaya bak bi reyting işi durduruldu

zaten pompy vb.ç oy kullananların oyları geçersiz

EveN post: 1371244' Alıntı:
O zaman sen de benim gibi çık sistemden. Maden beğenmiyorsun.

Pompy senin diziye 3 verse bile değişen bi şey olmaz çünkü sadece bir kişi veriyor ve çok da iyi yapıyor. Siz bütün vadiciler çullanıp onun dizisine 3 verirken iyi mi? En azından bi emek var beğenmesen bile 4-5 verirsin. Onun tek gücü sizi aşamaz merak etme. Keşke ben de onun gibi yapsaydım okumadan bana puan verenlere ben de 3 puanı yapıştırsaydım ama adaletli davrandım ve okumadıklarıma puan vermedim.

Kimsenin de böyle yapacağı yok. Kim takmıyorsa çıkabilir. Kalıpta takmıyorum demek kolay.
Zaten reyting sistemi kaldırıldı sayende bu arada

kvp post: 1371253' Alıntı:
Zaten reyting sistemi kaldırıldı sayende bu arada
Sen devam etmek istiyorsan et. Adaletsiz oylar seni sevindiriyorsa kendin anket ekle ve her hafta 15 al sevin.

pompy post: 1371574' Alıntı:
Keske su reyting sistemi kalkmasaydı sihirli anneme konuk oyuncu 6.bölümde beren saat gelecekte

kurtarmaz bu diziyi dizinin kadrosunu adriana lim angelina jolie brad pittt Megan fox Meryem Uzerli Hazal Kaya Kivanç Tatllitug burak özcivit gelseler dahi bu dizi tutmazzz.konusu cok sacma bi kere