TVen Forum Magazin 1.Bölüm (Yeni Program)

Forum Magazin | 1.Bölüm

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

Oy: 1 4.5%
  • 13

Oy: 3 13.6%
  • 14

Oy: 3 13.6%
  • 15

Oy: 15 68.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
dizi kolik post: 1369243' Alıntı:
Puanım 14. :)

Valla bizim şakamız en çok senin işine yaramış Mert. Sayemizde ekmek kapısı açıldı sana. :F

Doğrusu şakayı en iyi şaka olarak değerlendiren kişilerden birisin. :GDG: Teşekkürler. 😉

Valla ilk başta acaba tepki gösterirmisin diye haberden vazgeçecektim ama konu çarpıcı olunca dayanamadım. :F

Yorumları nasıl değerlendiriyorsun peki? :D

mrt-06 post: 1369307' Alıntı:
Valla ilk başta acaba tepki gösterirmisin diye haberden vazgeçecektim ama konu çarpıcı olunca dayanamadım. :F

Yorumları nasıl değerlendiriyorsun peki? :D
Acımasızca buldum. :GDG:

Bu arada bir sonraki bölüm için bir ara mesaj atta yeni bir magazin haberin olsun gelecek hafta. :X:X

Çok beğendim haberler felan güzel olmuş :biggrin: puanım 15 eline sağlık.

dizi kolik post: 1369309' Alıntı:
Acımasızca buldum. :GDG:

Bu arada bir sonraki bölüm için bir ara mesaj atta yeni bir magazin haberin olsun gelecek hafta. :X:X
Merak ettim şimdi gerçi elimde çok bomba haber varda neyse. Gitmeden bombanı patlat öyle git bari.:D :D

Pazar Sürprizi havası vermeye çalıştım olmuş mu sence?:anonymous:

mrt-06 post: 1369375' Alıntı:
Merak ettim şimdi gerçi elimde çok bomba haber varda neyse. Gitmeden bombanı patlat öyle git bari.:D :D

Pazar Sürprizi havası vermeye çalıştım olmuş mu sence?:anonymous:
İlk baştaki cümle haricinde olmamış. :X

hayret bi şey post: 1369244' Alıntı:
Ellerine sağlık Atacan :) Bende sonradan cevap yazmıştım ama geç kaldım sanırım :)
Teşekkür ederim Hayrettin. :)

- - - Ekleme - - -

Yakamoz-Asi post: 1369249' Alıntı:
En sert tepkiyi ben vermisim. Iyi olmus. Kizdigimi anlasinlar.

Güzel olmus bir daha ki sefere daha fazla magazin haberi bekliyorum. Biraz da kendinden birseylerde olsun ekledigin.
Puanim: 13
Puanın ve yorumun için teşekkür ederim Ömer abi.

Açıkcası elimde 2 magazin haberi daha vardı ama haftaya haber az olursa oraya saklıyorum bide haber açarken kimseyi kırmak istemiyorum açıkcası.

Kendinden bi şey kat derken? :D

dizi kolik post: 1369254' Alıntı:
Forumdash sen bizim kavgayı görmedin değil mi? :5:

En çok senin yorumunu merak ediyordum aslında. :):GDG:

Reyting sayfasinda bi post görmüştüm inanmamıştim.:X Ama profil sayfasinda yazacak kadar büyütüldüğünü tahmin edemedim. Bu kadar büyük bi prodüksiyon ile hazıralınmış şakayı tebrik etmek gerek:X

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

aga beni niye etiketlemedim :d güzel olmuş 15 verdim :d
şu şaka olayı ne ya ne iş

Forumdash post: 1369518' Alıntı:

Reyting sayfasinda bi post görmüştüm inanmamıştim.:X Ama profil sayfasinda yazacak kadar büyütüldüğünü tahmin edemedim. Bu kadar büyük bi prodüksiyon ile hazıralınmış şakayı tebrik etmek gerek:X

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Hahaha. :F

Fikir benden çıktı. Eren aranızı bozmak istemem deyince bozmuş gibi yapsak ne olur dedim kendi kendime. Birde son zamanlarda forum çok huzurlu ya. Kavga eden tartışan yok. Biraz hareketlensin dedik ama tık yok. Forum hala ölü. :GDG: