TVen Forum Magazin 1.Bölüm (Yeni Program)

Forum Magazin | 1.Bölüm

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

Oy: 1 4.5%
  • 13

Oy: 3 13.6%
  • 14

Oy: 3 13.6%
  • 15

Oy: 15 68.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
S.G.A.T. post: 1369749' Alıntı:
15 puan
video çok güzel olmmuş:).Yalnız üyeler kısıtlı galiba:D
Çok teşekkür ederim Serhan.

Forumda olay çıkmıyor ki elde ki bu kadar. :F

cevaa post: 1369763' Alıntı:
Güzel olmuş

15 verdim :D

Çok teşekkür ederim. :D

- - - Ekleme - - -

RüzgarGülü post: 1370623' Alıntı:
Sakayla forum mu hareketlenecek hahaha :F:F
Olayı sen çıkarda hareketlensin bari.:5: :F

mrt-06 post: 1370631' Alıntı:
Olayı sen çıkarda hareketlensin bari.:5: :F
Ben silah sıkarım desem kuru tabanca çıkar artık geçti benden :D :devilish::devilish:

Ha forumu hareketlendirebilecek biri varsa Almila onlardan birisi değil bunu garanti ederim :D

. @takas paparazilere yakalanmışın :F :F Şakaya güldün mü onu soracam sana ? :kiki:

RüzgarGülü post: 1370690' Alıntı:
Ben silah sıkarım desem kuru tabanca çıkar artık geçti benden :D :devilish::devilish:

Ha forumu hareketlendirebilecek biri varsa Almila onlardan birisi değil bunu garanti ederim :D

. @takas paparazilere yakalanmışın :F :F Şakaya güldün mü onu soracam sana ? :kiki:

aga ben şakayı makayı görmedim merak edip bakmadım bile ne olmuş diye saçma sapan işler dediğin gibi şakayla forum mu hareketlenir :kiki:

RüzgarGülü post: 1370690' Alıntı:

Almila ile aranızda bi sorun mu oldu? :A Hemen disle. @RüzgarGülü :5:

Son düzenleme:
takas post: 1370955' Alıntı:
aga ben şakayı makayı görmedim merak edip bakmadım bile ne olmuş diye saçma sapan işler dediğin gibi şakayla forum mu hareketlenir :kiki:
Aga dizi kolikle Almila birbirlerine çok fena kızdılar sonrada şaka diye söylediler ama birbirlerine çok ağır sözler söylediler

Özelden de anlatabilirsin Mustafa. :D

- - - Ekleme - - -

takas post: 1370955' Alıntı:
Videoyu izlediysen kısa bir özeti var. :D

RüzgarGülü post: 1370985' Alıntı:

belki söyleyecek birşeyim yoktur belkide anlatmıyorumdur ama ne yapıyorsam iyi olan şey merak etme :D benden sana haber yok :F :F

Hadi @takas şaka yapalım forumda ilgi çekelim :F :F :F

olm bunu özelden ayarlamamız lazımdı onlar öyle yapmış ya :kiki: :kiki:

takas post: 1370994' Alıntı:
tmm ama biraz uzatalım forum hareketlensin :kiki: :kiki:
Onlar birbirlerine şakadan küfür filanda etmiş bizim daha etkili sözler bulmamız lazım sen yav hehe den gir bende başka birşey bulurum forum uçar :F :F buldum biz 5-6 kişi olalım herkes tek olsun herkes birbirine laf atsın :kiki:

RüzgarGülü post: 1371002' Alıntı:
Onlar birbirlerine şakadan küfür filanda etmiş bizim daha etkili sözler bulmamız lazım sen yav hehe den gir bende başka birşey bulurum forum uçar :F :F buldum biz 5-6 kişi olalım herkes tek olsun herkes birbirine laf atsın :kiki:

tmm ben adam toplim o zaman sende lafları hazırla :kiki:

dizi kolik post: 1369770' Alıntı:
Hahaha. :F

Fikir benden çıktı. Eren aranızı bozmak istemem deyince bozmuş gibi yapsak ne olur dedim kendi kendime. Birde son zamanlarda forum çok huzurlu ya. Kavga eden tartışan yok. Biraz hareketlensin dedik ama tık yok. Forum hala ölü. :GDG:

Ben gelince fitili ateslerim:A

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking