RüzgarGülü post: 1371155' Alıntı:
Ama şaka olduğunu kesinlikle çaktırma
hakaret falan edicez ya kimse anlamaz zaten sonra şaka olduğunu açlıklarız acaba konu mu açsak şakaydı diye
RüzgarGülü post: 1371155' Alıntı:
Ama şaka olduğunu kesinlikle çaktırma
Sadece şu ikinizin konuşmaları bile benim için haber olur. @takasRüzgarGülü post: 1371213' Alıntı:sana çok malzeme çıkar bundan sonra @mrt-06 benimkisi sadece tahmin
Ama sonuna bu bir şakadır yazmayı unutma Şu anda ne düşünüyorsunda da var biraz bizim hakkımızda haber yaparken özgürsünmrt-06 post: 1371221' Alıntı:Sadece şu ikinizin konuşmaları bile benim için haber olur. @takas
Bi efekt eklerim olayı şişiririm ohohoho iyi oldu bu mesajlar.
Bak acımam olayı çok abartıp anlatırım emin misin?RüzgarGülü post: 1371225' Alıntı:
Ama sonuna bu bir şakadır yazmayı unutma Şu anda ne düşünüyorsunda da var biraz bizim hakkımızda haber yaparken özgürsün
Arkandayım her türlü sana güüveniyorum hareket isteyene hareketi getirtirecek kişi sensin hareket isteyene hareket bizde @takasmrt-06 post: 1371241' Alıntı:Bak acımam olayı çok abartıp anlatırım emin misin?
Bakalım Hila'lerin kavgası kadar olacak mı?Arkandayım her türlü sana güüveniyorum hareket isteyene hareketi getirtirecek kişi sensin hareket isteyene hareket bizde @takas
Sen daha birşey görmedin ama ben şakadan bahsetmiyorum genel anlamda bunlar forumun sessiz sakin iyi zamanları
Bakalım Hila'lerin kavgası kadar olacak mı?
Haftaya 3 bomba haberim oldu bide heyecan fon müzikleri bulsam hep aynı müzikle olmaz.
RüzgarGülü post: 1371281' Alıntı:Sen daha birşey görmedin ama ben şakadan bahsetmiyorum genel anlamda bunlar forumun sessiz sakin iyi zamanları
darksaal post: 1369782' Alıntı:Başlangıç için çok iyi videoyu da beğendim.
- - - Ekleme - - -
Eklendi.
xdragxx post: 1369825' Alıntı:Ben neden yokum darıldım bak.
Puanım 13
sokak sanati post: 1373532' Alıntı:Harika olmuş...Başarılarının devamını diliyorum...