'En Favori Ekran Yüzü 2013' Ön Eleme Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 isim çok az. :(

Merve Çağatay Burak Kenanı unutmuşum ama ben yazmasam da seçilirler herhalde.

Merve, Çağatay, Burak, Kenanı unutmuşum ama ben yazmasam da seçilirler herhalde.
Bence de 20 isim olmalı. :)

Bu arada Yağmur Tanrısevsin'e Yağmur Tanrıversin yazmışsın. Güldürdü. :GDG: (Dipnot : Önceden bende öyle bir hata yapıyordum ama sonradan gerçek ismini öğrendim.. Tanrıversin baya komik duruyor ama. :X)

Benim listemi @dizi kolik kesin Hazal Kaya yok diye begenmedi haksiz miyim?
Hazal Kaya ekranlarda miydi 2013?

Yakamoz-Asi post: 1368228' Alıntı:
Benim listemi @dizi kolik kesin Hazal Kaya yok diye begenmedi haksiz miyim?
Hazal Kaya ekranlarda miydi 2013?
Evet. Ama ekranda olanlarında ne kadar kaliteli dizilerde rol aldığını gördük Ömer. 😉

Evet. Ama ekranda olanlarında ne kadar kaliteli dizilerde rol aldığını gördük Ömer. 😉

Bu eger Tuba Büyüküstün'e bir gönderme ise hic olmamis Esra. Hic yakistiramadim sana.
Ayrica isimlerin 'kaliteli' olmasi gerekmiyor. Ekrana yakisan bir yüz olmasi yeterli bir kriter.

Fks14 post: 1368195' Alıntı:
1. Beren Saat
2. Özlem Conker
3. Duygu Çetinkaya
4. Fahriye Evcen
5. Esra Erol
6. Deniz Çakır
7. Sinem Kobal
8. Gamze Özçelik
9. Gökçe Bahadır
10. Nazlı Tolga
Listeye ekleyeceği isimler var diye umut ediyorum Furkan. :5:

Reklamlarda kabul ediliyor. Mesela @S.G.A.T. Arda Turan'ı yazmış. Reklamlarda yer aldığı için kabul görüyor. :)

Son düzenleme:

Bu eger Tuba Büyüküstün'e bir gönderme ise hic olmamis Esra. Hic yakistiramadim sana.
Ayrica isimlerin 'kaliteli' olmasi gerekmiyor. Ekrana yakisan bir yüz olmasi yeterli bir kriter.
Tuba Büyüküstün beğendiğim bir isim dikkat edersen listemde de yerini aldı Ömer ama sen Hazal Kaya'yı belirtmediğin için ve sırf ekranlarda rol almadı diye yazmadığın için elbette biraz sana kırıldığım için bir gönderme oldu o yani hiç kusura bakma...

Behzat Ç.'ye konuk olmuştu Hazal ayrıca... :5:

Şimdi burda da tartışma çıkar.

Tuba Büyüküstün bence çok kaliteli bir dizide oynadı. Hatta o kadar kaliteliydi ki yabancı dizilerin tadında olduğu için pek ilgi görmedi Türkiyede. Söylediklerim aynen Beren Saatin İntikam dizisine de uygun. Beren`in dizisi en az 9-10 almalı (ki başlarken ilk bölüm reytingi böyleydi hatırlarsanı). Ama yabancı dizi kalitesinde olduğu için hakettiğinden düşük alıyor. Bu Tuba için de geçerli.

Herkesin inişli çıkışlı dönemi vardır bence. Hazal Kaya da Son Yaz Balkanlar ile fiyasko yaşadı. Dizi ilk 30`a zor giriyordu.

Bence sırf bu yüzden kavga etmeye değmez. Ekran yüzü başka reytig başka. :):)

Tuba Büyüküstün beğendiğim bir isim dikkat edersen listemde de yerini aldı Ömer ama sen Hazal Kaya'yı belirtmediğin için ve sırf ekranlarda rol almadı diye yazmadığın için elbette biraz sana kırıldığım için bir gönderme oldu o yani hiç kusura bakma...

Behzat Ç.'ye konuk olmuştu Hazal ayrıca... :5:

Bak, kendin diyorsun. "Konuk" olmus. Bir kere ekranda görünmek ile ekran yüzü olunacaksa vah halimize. Ona gelinceye kadar ne spor spikerleri var ismi burada yazilmayan. Mesela listemde bulunan "Tugba Dural". Kendi Fan'lari bile var. Fan'lari yayin icin degil sirf onun icin ekranin basina geciyor. Ekran yüzü demek bu demek iste.

EveN post: 1368224' Alıntı:

Merve Çağatay Burak Kenanı unutmuşum ama ben yazmasam da seçilirler herhalde.
Ben 10 isim yazmıştım istiyorsan eklim kendi listeme 6 kişiyi?

Billy Kane post: 1368250' Alıntı:
Ben 10 isim yazmıştım istiyorsan eklim kendi listeme 6 kişiyi?
Ben değiştirdim ekledim hepsini. Sen 6 kişiyi sakla bence belki aklına sonradan gelenler olur. :)

Bak, kendin diyorsun. "Konuk" olmus. Bir kere ekranda görünmek ile ekran yüzü olunacaksa vah halimize. Ona gelinceye kadar ne spor spikerleri var ismi burada yazilmayan. Mesela listemde bulunan "Tugba Dural". Kendi Fan'lari bile var. Fan'lari yayin icin degil sirf onun icin ekranin basina geciyor. Ekran yüzü demek bu demek iste.
Hayrettin reklamlarda olması bile yeterli dedi. Neyse ben artık daha fazla tartışmak istemiyorum. Kimin ne isim yazdığına karar verecek değilim...

dizi kolik post: 1368254' Alıntı:
Hayrettin reklamlarda olması bile yeterli dedi. Neyse ben artık daha fazla tartışmak istemiyorum. Kimin ne isim yazdığına karar verecek değilim...

Ondan dislike dagitiyorsun zaten :)

Yakamoz-Asi post: 1368255' Alıntı:
Ondan dislike dagitiyorsun zaten :)
Sana verdim sadece. Senden beklemezdim maalesef yani hiç tanımadığım isimleri bile listede görünce. Neyse...

beren saat
kenan imirzalıoğlu
beyazıt öztürk
esra erol
müge anlı
gülse birsel
uğur dündar
nazlı tolga
tuba büyüküstün
acun ılıcalı

meryem uzerli
halit ergenç
kıvanç tatlıtuğ
ihsan varol
hülya avşar
kenan ışık

Son düzenleme:
İrfan Değirmenci (Kanal D)
İlker Ayrık (Kanal D)
Beyazıt Öztürk (Kanal D)

Selçuk Yöntem (Star)
Burcu Esmersoy (Star)
Eser Yenenler (Star)

Kenan Işık (ATV)

Nazlı Tolga (Fox)

Saba Tümer (Show)

Mehmet Demirkol (NTV Spor)
Güntekin Onay (NTV Spor)
Tuğba Dural (NTV Spor)
Ercan Taner (NTV Spor)

Dilara Gönder (NTV)

Ufuk Özkan (TRT 1)
Şoray Uzun (TRT 1)

Kanalları düşünüp aklıma ilk gelen isimleri yazdım. (Sevmediklerimi eleyerek tabii. :)) Kanallardan bağımsız, alakasız isimleri yazanlara anlam veremedim. 2013'te ekranda olmayan pek çok isim yazılmış. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...