dizi kolik post: 1368256' Alıntı:Sana verdim sadece. Senden beklemezdim maalesef yani hiç tanımadığım isimleri bile listede görünce. Neyse...
Zaten maksat oyunculari siralamak degil. Ekranda baska güzel isimlerde var. Kimi tanimadin ki?
dizi kolik post: 1368256' Alıntı:Sana verdim sadece. Senden beklemezdim maalesef yani hiç tanımadığım isimleri bile listede görünce. Neyse...
Spor kanallarını takip etmediğim için verdiğin spor spikerini tanımadım mesela ama sorun değil. İsteyen istediğini yazabilir.Yakamoz-Asi post: 1368272' Alıntı:Zaten maksat oyunculari siralamak degil. Ekranda baska güzel isimlerde var. Kimi tanimadin ki?
xBUGRAx post: 1368188' Alıntı:Nazlı Tolga Tuğçe Kurt Saba Tümer Müge Anlı Esra Erol Tanem Sivar Burcu Esmersoy Nazlı Öztarhan.
darksaal post: 1368284' Alıntı:En az 2 isim daha eklemen gerekli.![]()
dizi kolik post: 1368234' Alıntı:Listeye ekleyeceği isimler var diye umut ediyorum Furkan. :5:
S.G.A.T. post: 1368368' Alıntı:reklam filmi ve ya sunucu olur mu?
o zaman bende problem yokhayret bi şey post: 1368372' Alıntı:Onlar olur![]()
Dizilerde konuk oyuncu yer alması da olur değil mi Hayrettin?Arkadaşlar küçük bir noktaya değinmek istiyorum. Konu başlığında 'En Favori Ekran Yüzü 2013' yani 2013 yılında ekranda yer almış isimler olmalı. Sinema oyuncuları kabul görmüyor.
Bu yüzden düzenleme yapmanızı rica ediyorum
@mrt-06 , @xBUGRAx , @Fks14 , @Billy Kane , @S.G.A.T. , @EveN , @Yakamoz-Asi , @007At , @dizi kolik , @xemrexxx , @OzaN , @ABAY_06 , @Arslan Bey
dizi kolik post: 1368406' Alıntı:Dizilerde konuk oyuncu yer alması da olur değil mi Hayrettin?![]()