Bence de 20 isim olmalı.16 isim çok az.
Merve, Çağatay, Burak, Kenanı unutmuşum ama ben yazmasam da seçilirler herhalde.
Evet. Ama ekranda olanlarında ne kadar kaliteli dizilerde rol aldığını gördük Ömer. 😉Yakamoz-Asi post: 1368228' Alıntı:Benim listemi @dizi kolik kesin Hazal Kaya yok diye begenmedi haksiz miyim?
Hazal Kaya ekranlarda miydi 2013?
Evet. Ama ekranda olanlarında ne kadar kaliteli dizilerde rol aldığını gördük Ömer. 😉
Listeye ekleyeceği isimler var diye umut ediyorum Furkan. :5:Fks14 post: 1368195' Alıntı:1. Beren Saat
2. Özlem Conker
3. Duygu Çetinkaya
4. Fahriye Evcen
5. Esra Erol
6. Deniz Çakır
7. Sinem Kobal
8. Gamze Özçelik
9. Gökçe Bahadır
10. Nazlı Tolga
Tuba Büyüküstün beğendiğim bir isim dikkat edersen listemde de yerini aldı Ömer ama sen Hazal Kaya'yı belirtmediğin için ve sırf ekranlarda rol almadı diye yazmadığın için elbette biraz sana kırıldığım için bir gönderme oldu o yani hiç kusura bakma...
Bu eger Tuba Büyüküstün'e bir gönderme ise hic olmamis Esra. Hic yakistiramadim sana.
Ayrica isimlerin 'kaliteli' olmasi gerekmiyor. Ekrana yakisan bir yüz olmasi yeterli bir kriter.
Yazmak istemeyen için bahane çok maalesef Hayrettin. :5:Reklamlarda kabul ediliyor. Mesela @S.G.A.T Arda Turan'ı yazmış. Reklamlarda yer aldığı için kabul görüyor.![]()
Tuba Büyüküstün beğendiğim bir isim dikkat edersen listemde de yerini aldı Ömer ama sen Hazal Kaya'yı belirtmediğin için ve sırf ekranlarda rol almadı diye yazmadığın için elbette biraz sana kırıldığım için bir gönderme oldu o yani hiç kusura bakma...
Behzat Ç.'ye konuk olmuştu Hazal ayrıca... :5:
Ben 10 isim yazmıştım istiyorsan eklim kendi listeme 6 kişiyi?EveN post: 1368224' Alıntı:16 isim çok az.
Merve Çağatay Burak Kenanı unutmuşum ama ben yazmasam da seçilirler herhalde.
Ben değiştirdim ekledim hepsini. Sen 6 kişiyi sakla bence belki aklına sonradan gelenler olur.Billy Kane post: 1368250' Alıntı:Ben 10 isim yazmıştım istiyorsan eklim kendi listeme 6 kişiyi?
Hayrettin reklamlarda olması bile yeterli dedi. Neyse ben artık daha fazla tartışmak istemiyorum. Kimin ne isim yazdığına karar verecek değilim...
Bak, kendin diyorsun. "Konuk" olmus. Bir kere ekranda görünmek ile ekran yüzü olunacaksa vah halimize. Ona gelinceye kadar ne spor spikerleri var ismi burada yazilmayan. Mesela listemde bulunan "Tugba Dural". Kendi Fan'lari bile var. Fan'lari yayin icin degil sirf onun icin ekranin basina geciyor. Ekran yüzü demek bu demek iste.
dizi kolik post: 1368254' Alıntı:Hayrettin reklamlarda olması bile yeterli dedi. Neyse ben artık daha fazla tartışmak istemiyorum. Kimin ne isim yazdığına karar verecek değilim...
Sana verdim sadece. Senden beklemezdim maalesef yani hiç tanımadığım isimleri bile listede görünce. Neyse...Yakamoz-Asi post: 1368255' Alıntı:Ondan dislike dagitiyorsun zaten![]()
bana Ümit Karan`ı da eklersen sevinirimReklamlarda kabul ediliyor. Mesela @S.G.A.T. Arda Turan'ı yazmış. Reklamlarda yer aldığı için kabul görüyor.![]()