Ozan olmadığı için ben açtım.2 dakikası Alacakaranlıktı.
- - - Ekleme - - -
Yarında ben açıyım mı?![]()
Ozan olmadığı için ben açtım.2 dakikası Alacakaranlıktı.
- - - Ekleme - - -
Yarında ben açıyım mı?![]()
oh be boş boş tv ye bakıyodum hiçbişey yok diye hababam varmış daha nolsun be hemen açtım süper süperhababam sınıfı 2 dk. sonra başlayacak
- - - Ekleme - - -
20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 3.46
2) ATV: 2.15
3) SMNYL TV: 2
4) KANALD: 1.97
5) TRT1: 1.86
Güneşi Beklerken çok güzel bir dizi. Beğendim.![]()
oh be boş boş tv ye bakıyodum hiçbişey yok diye hababam varmış daha nolsun be hemen açtım süper süper![]()
İzlemediğin bir yapıma ne çabuk yorum yapıyorsun. Bir izle bence. Star Tv'den ayır gözlerini.güneşi beklerken kötü gider
my star fanatiği revandan farkı yok![]()
Kesinlikle katılıyorum. Yarın iyi reyting bekliyorum ben.Güneşi Beklerken`in saat değişikliğini son günde yaptılar. Dikkat ederseniz Şans Kapıda iyi başladı ama düştü, çoğu kişi 20.00`de başlayacak sandı herhalde.
Gelecek anlıklarda listeye girer. Valla ilk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da artacak bence. Dizi çok iyi.![]()
Güneşi Beklerken`in saat değişikliğini son günde yaptılar. Dikkat ederseniz Şans Kapıda iyi başladı ama düştü, çoğu kişi 20.00`de başlayacak sandı herhalde.
Gelecek anlıklarda listeye girer. Valla ilk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da artacak bence. Dizi çok iyi.
- - - Ekleme - - -
Ben fanatik değilim. İzlemediğim bir yapım iyi ya da kötü gider diye yorum yapmadım.
Dün ne Güzel Çirkin ne de Benim Hala Umudum Var ile ilgili yorum yapmadım.
forumdaki 1 numaralı kanal fanatiğisin bu mu fanatik olmayan halinkanal d nin reklam aralarını bile övüyosun be
![]()