2 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

hababam sınıfı 2 dk. sonra başlayacak

- - - Ekleme - - -

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 3.46
2) ATV: 2.15
3) SMNYL TV: 2
4) KANALD: 1.97
5) TRT1: 1.86
oh be boş boş tv ye bakıyodum hiçbişey yok diye hababam varmış daha nolsun be hemen açtım süper süper :D

jeneriği çok kötüydü ve hiç ilgimi çekmedi direk değiştirdim hababam varken ne güneşi ya :D

kanal d listede yok o jenerikle zaten izleyecek olan bile izlemezdi :D

Güneşi Beklerken`in saat değişikliğini son günde yaptılar. Dikkat ederseniz Şans Kapıda iyi başladı ama düştü, çoğu kişi 20.00`de başlayacak sandı herhalde.

Gelecek anlıklarda listeye girer. Valla ilk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da artacak bence. Dizi çok iyi. :)

- - - Ekleme - - -

my star fanatiği revandan farkı yok :D

Ben fanatik değilim. İzlemediğim bir yapım iyi ya da kötü gider diye yorum yapmadım.

Dün ne Güzel Çirkin ne de Benim Hala Umudum Var ile ilgili yorum yapmadım.

Güneşi Beklerken`in saat değişikliğini son günde yaptılar. Dikkat ederseniz Şans Kapıda iyi başladı ama düştü, çoğu kişi 20.00`de başlayacak sandı herhalde.

Gelecek anlıklarda listeye girer. Valla ilk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da artacak bence. Dizi çok iyi. :)
Kesinlikle katılıyorum. Yarın iyi reyting bekliyorum ben.

- - - Ekleme - - -

Ben fanatik değilim. İzlemediğim bir yapım iyi ya da kötü gider diye yorum yapmadım.

Dün ne Güzel Çirkin ne de Benim Hala Umudum Var ile ilgili yorum yapmadım.

forumdaki 1 numaralı kanal fanatiğisin bu mu fanatik olmayan halin :kiki: kanal d nin reklam aralarını bile övüyosun be :kiki:

Show Tv de bütün sezon çöktü yazın 1. lik yüzü gördü. Tebrik Ederim, bundan sonra ilk 30 değil ilk 10 için yarışacak. :):)

Alacakaranlık Şafak Vakti Bölüm 1 reklamlara girdi. ( 21.45 - Show TV )