Ozan olmadığı için ben açtım.2 dakikası Alacakaranlıktı.
- - - Ekleme - - -
Yarında ben açıyım mı?
Ozan olmadığı için ben açtım.2 dakikası Alacakaranlıktı.
- - - Ekleme - - -
Yarında ben açıyım mı?
oh be boş boş tv ye bakıyodum hiçbişey yok diye hababam varmış daha nolsun be hemen açtım süper süperhababam sınıfı 2 dk. sonra başlayacak
- - - Ekleme - - -
20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 3.46
2) ATV: 2.15
3) SMNYL TV: 2
4) KANALD: 1.97
5) TRT1: 1.86
Güneşi Beklerken çok güzel bir dizi. Beğendim.
oh be boş boş tv ye bakıyodum hiçbişey yok diye hababam varmış daha nolsun be hemen açtım süper süper
İzlemediğin bir yapıma ne çabuk yorum yapıyorsun. Bir izle bence. Star Tv'den ayır gözlerini.güneşi beklerken kötü gider
my star fanatiği revandan farkı yok
Kesinlikle katılıyorum. Yarın iyi reyting bekliyorum ben.Güneşi Beklerken`in saat değişikliğini son günde yaptılar. Dikkat ederseniz Şans Kapıda iyi başladı ama düştü, çoğu kişi 20.00`de başlayacak sandı herhalde.
Gelecek anlıklarda listeye girer. Valla ilk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da artacak bence. Dizi çok iyi.
Güneşi Beklerken`in saat değişikliğini son günde yaptılar. Dikkat ederseniz Şans Kapıda iyi başladı ama düştü, çoğu kişi 20.00`de başlayacak sandı herhalde.
Gelecek anlıklarda listeye girer. Valla ilk bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da artacak bence. Dizi çok iyi.
- - - Ekleme - - -
Ben fanatik değilim. İzlemediğim bir yapım iyi ya da kötü gider diye yorum yapmadım.
Dün ne Güzel Çirkin ne de Benim Hala Umudum Var ile ilgili yorum yapmadım.
forumdaki 1 numaralı kanal fanatiğisin bu mu fanatik olmayan halin kanal d nin reklam aralarını bile övüyosun be