'Büyük Risk'te Namaz Sorusunu Bilemediler!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

20922p3.png

Hafta içi her akşam Star TV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Selçuk Yöntem'in yaptığı "Büyük Risk" adlı yarışma programında, 3 yarışmacı namaz sorusunu bilemediler ve sosyal medyada çok tepki yağdı!

'Sabah namazındaki rekat sayısıdır' sorusu üzerine yarışmacılar düşündüler ve hiç kimse doğru cevabı veremedi. Sosyal medyada bir çok kişinin şaşkınlıkla yarışmacıların bu sorunun cevabını bilmediklerine dair yorumlar yapıldı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Abartılacak bir şey değil. Ben de bilmiyorum. Aklımda 5 kalmış ama 4'müş herhalde.

Namaz kılmayan birinin bilmiyor olması son derece normal.

Çok şaşırdım açıkcası, en azından bir kişinin bileceğini tahmin ediyordum..

Garip bir durum. Büyük Risk'te dinle ilgili soruları genelde 3 yarışmacı da bilemezdi, birkaç kez karşılaştım. Ama bu sorun acayip basit :(

En azından dinimizle ilgili bu tür bilgilerin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum Deniz.

Burada ilkokulda öğretiyolar bunlar. Aynı zamanda Ortaokul'da da Lise'de de. 10 yıl boyunca aynı konuları görüyoruz. Öğrenememek çok düşük bir ihtimal. :(

Burada ilkokulda öğretiyolar bunlar. Aynı zamanda Ortaokul'da da Lise'de de. 10 yıl boyunca aynı konuları görüyoruz. Öğrenememek çok düşük bir ihtimal. :(

Ben yurt dışında yaşadığım için biz bu tür şeyler ailelerimizden ve kendimiz araştırarak elde ediyoruz. Herkes bilecek diye bir şey yok, ama en azından bu tür şeylerin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ozan ile aynı yorumu yapıyoruz ama dislike yiyen ben oluyorum @Billy Kane. Lütfen like ve dislike kullanımlarını gerektiği yerde kullanalım. Her mesajın altında görmek çok hoş değil.

Ben yurt dışında yaşadığım için biz bu tür şeyler ailelerimizden ve kendimiz araştırarak elde ediyoruz. Herkes bilecek diye bir şey yok, ama en azından bu tür şeylerin bilinmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bebekken öğretmişlerdi bana zaten. ::)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy