Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--12.Bölüm---Ekip Gezi Parkı Eyleminde

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
denizz19:tabi o diyecek başka kim olabilir ki bendeki karizmayı,sesi kıskanıyor.Forumun Justin Bieber'ıyım bugüne bugün.
:kiki:

@şişli adliyesi

(denizz19 adliyedeki duruşmaları izlemektedir sıra sonuncusuna gelir)

hakim:zanlı 1'in dosyası kapatıldı. zanlı 2'nin dosyası kapatıldı.(denizz19 karşısında darksaal'ı görmekte ve sürekli konu kapatıldı diye algılamaktadır.)
hakim:zanlı 3 dosyası kapatıldı.
denizz19:yeterrrrr duymak istemiyorum.
hakim:ne oluyor evladım?
denizz19:hayır kapatılmadı,kapatamazsın.
hakim: (polis memuruna) evladım atın bunu dışarı alkollü gelmiiş herhalde(polis denizz19 polisin silahını alır ve yazmanın önündeki dosyaları alarak kaçar)
:kiki: :kiki:

Yine on numara bi iş çıkarmışsın emre, çok beğendim. Puanım 10! :)

denizz19:tabi o diyecek başka kim olabilir ki bendeki karizmayı,sesi kıskanıyor.Forumun Justin Bieber'ıyım bugüne bugün.
:kiki:

@şişli adliyesi

(denizz19 adliyedeki duruşmaları izlemektedir sıra sonuncusuna gelir)

hakim:zanlı 1'in dosyası kapatıldı. zanlı 2'nin dosyası kapatıldı.(denizz19 karşısında darksaal'ı görmekte ve sürekli konu kapatıldı diye algılamaktadır.)
hakim:zanlı 3 dosyası kapatıldı.
denizz19:yeterrrrr duymak istemiyorum.
hakim:ne oluyor evladım?
denizz19:hayır kapatılmadı,kapatamazsın.
hakim: (polis memuruna) evladım atın bunu dışarı alkollü gelmiiş herhalde(polis denizz19 polisin silahını alır ve yazmanın önündeki dosyaları alarak kaçar)
:kiki: :kiki:

Yine on numara bi iş çıkarmışsın emre, çok beğendim. Puanım 10! :)

teşekkürler panpa :F

Deniz'in konu kapatilma olayı süper olmuş.Benim kafama gelen taş beğenmedim.Bari dozerin camı kırılıp cam bir parçasi kafamı yarsaydı hastanelik olsaydım sezon finali olsaydı ya :bağır: 8 çanlari çalmaya başlıyor genede 9 veriyorum :F:F

Deniz'in konu kapatilma olayı süper olmuş.Benim kafama gelen taş beğenmedim.Bari dozerin camı kırılıp cam bir parçasi kafamı yarsaydı hastanelik olsaydım sezon finali olsaydı ya :bağır: 8 çanlari çalmaya başlıyor genede 9 veriyorum :F:F
pompy karakteri çok sevildi vasfiye teyze gibi diziyi onun üzerine yüklemeyi düşünüyorum zten polat-destere sağlam başroller :) birkaç kişiyi çıkarmam lazım belki de ölmüşsündür taş gelince :A

pompy karakteri çok sevildi vasfiye teyze gibi diziyi onun üzerine yüklemeyi düşünüyorum zten polat-destere sağlam başroller :) birkaç kişiyi çıkarmam lazım belki de ölmüşsündür taş gelince :A
Ne çürük çıktım laa ben öyle bi taşla öldüm :F:F Dediğim gibi yapaydın bari:X