dizinin adı kurtlar vadisi güncel oalyları da işliyoruz reytingin artma nedeni pompy reyizBak genel bir ortak konu başlığı olunca daha çok okundu sanki. 10 puan
Pompy'ye bir bakarlar pompy yoktur habahubalahop
dizinin adı kurtlar vadisi güncel oalyları da işliyoruz reytingin artma nedeni pompy reyizBak genel bir ortak konu başlığı olunca daha çok okundu sanki. 10 puan
Pompy'ye bir bakarlar pompy yoktur habahubalahop
10 puan 10 puan 10 puan!
Süper olmuş!
Bende mi senaryo yazmaya başlasam? 'GEZİyoruz'
Beğendim reyiz.Yorumların gecikmesinin sebebi 2-3 gündür yokum ve üzgünüm ondan.
Kubilay pek takılmıyor bu taraflarda benim yarışmamada bakmıyor mobilmiş galiba.
dizinin adı kurtlar vadisi güncel oalyları da işliyoruz reytingin artma nedeni pompy reyiz
@xemrexxx 5 bölümdür yokum öldüm mü naptım?
@Forumdash `ı gönder diziden. Maşallah her bölüm bir sürü rolü var. Yalan Dünyadaki Zerrinin bile dizide bu kadar rolü yok.halk pompy i istiyor çok sevildi onun için diğerlerinin rolü azaldı şaka bir yana bölümler uzun oluyor baya bu bölüm @Forumdash şoparını hastanelik ettik onun yerine 2 kişi gelecek hafataya
@Forumdash `ı gönder diziden. Maşallah her bölüm bir sürü rolü var. Yalan Dünyadaki Zerrinin bile dizide bu kadar rolü yok.
Vasfiye Teyze ile ben yine geleyim. Bir dayanak.
@Forumdash `ı gönder diziden. Maşallah her bölüm bir sürü rolü var. Yalan Dünyadaki Zerrinin bile dizide bu kadar rolü yok.
Vasfiye Teyze ile ben yine geleyim. Bir dayanak.
Yaz laa hatta fragman tadında olsun diye kısa bişey yazaslında pompy ile karşılıklı atışsalar iyi olur kim kazanır merak ediyorum
Cenazeme gelme
sezon finalinde pompy reyiz büyük sürpriz yapacak sihirli annem i çok dikkatli izlediği ve çok şey öğrendiği ortaya çıkacak ve yeni sezonda 10 karaktere düşecek dizi onun sayesindePompy senin ölmene izin vermez. Betüşa çağırır sana iyileştirici sihir yaparlar. Habalahubalahop Trink.
Yaz laa hatta fragman tadında olsun diye kısa bişey yaz
Tamam tamam Zerrin bana baksın Vasfiye'yle gelin siz ziyaretime
Pompy senin ölmene izin vermez. Betüşa çağırır sana iyileştirici sihir yaparlar. Habalahubalahop Trink.
Yaz şöyle bi sahne Zerrin hemşire olsun bana baksın.Vasfiyeyle @RevaN gelsin.Pompy'de gelsin o arada oda karişssinvasfiye teyze antakyaya geri döner diye korkuyorum pompy iel karşılaşınca
senaryoyu çok gizli yazıyorum ne olacağını söyleyemem
- - - Ekleme - - -
Yaz şöyle bi sahne Zerrin hemşire olsun bana baksın.Vasfiyeyle @RevaN gelsin.Pompy'de gelsin o arada oda karişssin
@gözlemci göndermeler buyüzden bende güncel olayları işliyorum