Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--12.Bölüm---Ekip Gezi Parkı Eyleminde

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
10 puan 10 puan 10 puan! :D :D :D

Süper olmuş! :D

Bende mi senaryo yazmaya başlasam? 'GEZİyoruz' :D

pompy reyiz bnm dizimde onun dışında istediklerini oynatabilirsin :F teşekkürler :)

- - - Ekleme - - -

Beğendim reyiz.Yorumların gecikmesinin sebebi 2-3 gündür yokum ve üzgünüm ondan.

teşekkürler panpa :D

- - - Ekleme - - -

Kubilay pek takılmıyor bu taraflarda benim yarışmamada bakmıyor mobilmiş galiba. :)

takıldı galiba :A

halk pompy i istiyor çok sevildi onun için diğerlerinin rolü azaldı :F şaka bir yana bölümler uzun oluyor baya bu bölüm @Forumdash şoparını hastanelik ettik onun yerine 2 kişi gelecek hafataya :A
@Forumdash `ı gönder diziden. Maşallah her bölüm bir sürü rolü var. Yalan Dünyadaki Zerrinin bile dizide bu kadar rolü yok. :F

Vasfiye Teyze ile ben yine geleyim. Bir dayanak. :D

@xemrexxx Buldum Vasfiye Teyze ile ben ziyarete gelelim Forumdashı Vasfiye Teyze halledip öteki tarafa gönderir orda. :F

Pompy reyiz ilerki bölümlerde habalahubalahop trink yapıp Forumdasha onu iyleştiren ilaç verir. Oldu bitti. :X

Pompy senin ölmene izin vermez. Betüşa çağırır sana iyileştirici sihir yaparlar. Habalahubalahop Trink. :F
sezon finalinde pompy reyiz büyük sürpriz yapacak sihirli annem i çok dikkatli izlediği ve çok şey öğrendiği ortaya çıkacak :A ve yeni sezonda 10 karaktere düşecek dizi onun sayesinde :X

- - - Ekleme - - -

Yaz laa hatta fragman tadında olsun diye kısa bişey yaz :F:F

vasfiye teyze antakyaya geri döner diye korkuyorum pompy iel karşılaşınca :(

Pompy senin ölmene izin vermez. Betüşa çağırır sana iyileştirici sihir yaparlar. Habalahubalahop Trink. :F
Tamam tamam Zerrin bana baksın :F:F Vasfiye'yle gelin siz ziyaretime :X

- - - Ekleme - - -

vasfiye teyze antakyaya geri döner diye korkuyorum pompy iel karşılaşınca :(
Yaz şöyle bi sahne Zerrin hemşire olsun bana baksın.Vasfiyeyle @RevaN gelsin.Pompy'de gelsin o arada oda karişssin :F:F

pompy reyiz ve poalt varken zerrin senin sakalını bıyığını kesip gerdanına kolye yapmaz ::D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Yaz şöyle bi sahne Zerrin hemşire olsun bana baksın.Vasfiyeyle @RevaN gelsin.Pompy'de gelsin o arada oda karişssin :F:F
senaryoyu çok gizli yazıyorum ne olacağını söyleyemem :X