Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--10.Bölüm--Hangi Eski Üye Diziye Katıldı?

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Çok güzeldi yine. :F Pompy reis ve Betüş kısımlar çok güldürdü. :D

Darksaal kısmına katılmadım. Darksaal öyle demiyor. :D

Çok çok iyi olmul bu sefer emre :)

darksaal:denizz19'un konuları kapatılmalı :kiki:

haluk792:kusura bakma eczanede unutma beni başlamıştı teyzenin biri ''bu dizide de herkes 30 kez ölüm tehlikesi atlattı,iyice cıvıttılar'' diyince yaşına başına bakmadım saçını başını yoldum. :kiki:

- - - Ekleme - - -

beyazsoy:aaa sen beni mi sorguluyorsun bu ne hadsizlik! hem ha kuyumcu olmuş ha estetisyen ne farkeder ben foruma edebiyatçıyı tarihçi diye yutturmuş adamım.derhal dediğimi yap.bir de tuba2nın 20'lik fotosunu koy ki *Dream* konuya gelip sevinsin bunu gören Revan köpürsün,belki sinirden ban bile yer nihahahaha:kiki:

- - - Ekleme - - -

Bayağı iyiymiş bu sefer. Puanım 10! :)

Çok çok iyi olmul bu sefer emre :)

darksaal:denizz19'un konuları kapatılmalı :kiki:

haluk792:kusura bakma eczanede unutma beni başlamıştı teyzenin biri ''bu dizide de herkes 30 kez ölüm tehlikesi atlattı,iyice cıvıttılar'' diyince yaşına başına bakmadım saçını başını yoldum. :kiki:

- - - Ekleme - - -

beyazsoy:aaa sen beni mi sorguluyorsun bu ne hadsizlik! hem ha kuyumcu olmuş ha estetisyen ne farkeder ben foruma edebiyatçıyı tarihçi diye yutturmuş adamım.derhal dediğimi yap.bir de tuba2nın 20'lik fotosunu koy ki *Dream* konuya gelip sevinsin bunu gören Revan köpürsün,belki sinirden ban bile yer nihahahaha:kiki:

- - - Ekleme - - -

Bayağı iyiymiş bu sefer. Puanım 10! :)

teşekkürler :F bu sefer forum gerçekelrine indim biraz ::D