hahah bekliyoruz bihter gelmişken beşir de gelsin ama
onun yerine pompy reyizi düşündüm haftaya müthiş bir planı var rreyizin :::::
hahah bekliyoruz bihter gelmişken beşir de gelsin ama
oyunculara para mı ödüyon emre gelsin işte nihali harcıycaklar destere falan der süreklionun yerine pompy reyizi düşündüm haftaya müthiş bir planı var rreyizin :::::
oyunculara para mı ödüyon emre gelsin işte nihali harcıycaklar destere falan der sürekli
tamam bekliyoruz yeni bölümüsonra çok uzun oluyor aslında endgame yi getirmem nedenimi de açıklayacaktım onu haftaya bölümün konusu yapmaya akrar verdim yoksa bir bu kadar daha uzuyordu bölüm
Panpa getir tabi.
Kendisini tanımıyorum ama bihtersiz olmayacağını çok iyi biliyorum.destere bihtersiz düşünülemez zaten en azından desterenin rüyalarında :
Eğlenceli olmuş beğendim 10.
@xemrexxx
ben bilmem @denizz19 bilir neyse puan vermewyi unutmuşsunÇok güzeldi yine. Pompy reis ve Betüş kısımlar çok güldürdü.
Darksaal kısmına katılmadım. Darksaal öyle demiyor.
teşekkürler panpa
- - - Ekleme - - -
teşekkürler :
- - - Ekleme - - -
ben bilmem @denizz19 bilir neyse puan vermewyi unutmuşsun
Çok çok iyi olmul bu sefer emre
darksaalenizz19'un konuları kapatılmalı
haluk792:kusura bakma eczanede unutma beni başlamıştı teyzenin biri ''bu dizide de herkes 30 kez ölüm tehlikesi atlattı,iyice cıvıttılar'' diyince yaşına başına bakmadım saçını başını yoldum.
- - - Ekleme - - -
beyazsoy:aaa sen beni mi sorguluyorsun bu ne hadsizlik! hem ha kuyumcu olmuş ha estetisyen ne farkeder ben foruma edebiyatçıyı tarihçi diye yutturmuş adamım.derhal dediğimi yap.bir de tuba2nın 20'lik fotosunu koy ki *Dream* konuya gelip sevinsin bunu gören Revan köpürsün,belki sinirden ban bile yer nihahahaha
- - - Ekleme - - -
Bayağı iyiymiş bu sefer. Puanım 10!
teşekkürler bu sefer forum gerçekelrine indim biraz :
gerçekelre ozan ı karıoştımadığım sürece sorun yok bence : haftaya konuk oyuncu bihter ziyagil geliyor bakalım destere ve polat neler yapacak bihter i görünce :İyi olmuş daha fazla inmede forum gerçekleri şakkk diye suratımıza vurmasın
orada balık beyinliyi @Forumdash a dediş gülşene değil
destere sizi ayırana dek senindi
Hadi lan besbelli Gülşene demişin bende GÜlşen sanatçi Gülşen mi diye hep mereak etmiştim neyseki oymuş @yatutarsa Gülşen benimmiş