Sahi İntikam 6 bile alamamış yarın feci düşebilir ama Sbt ters köşe yapabiliyor. Yarının sonuçlarını merakla bekliyorum. 
Sahi İntikam 6 bile alamamış yarın feci düşebilir ama Sbt ters köşe yapabiliyor. Yarının sonuçlarını merakla bekliyorum.![]()
00:00 - 00:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 6.9 2) KANALD: 4.58 3) FOX: 2.08
arka sokakalrın fragmanı gördüm süper olmuş canlı bomba okula dalıyor yarın artar kesin fragmandaki patlama sahnesini de gayet gerçekçi yapmışlar enfesto![]()
almadıkalrı hataBeyaz Show'un fragmanını gördüm Selim Bayraktar'ı gösterince anladım ki MY Kanal D'ye star'dan daha çok yakışıyormuşBöyle olaylarda var hacı dalga geçmeyin şimdi
![]()
genele uydum okumadın mı sina koloğlunu vurdulu,kırdılı diziler artıyor demiş as da bomba patlıyor hem de çok gerçekçi şekilde
İçine takas girmiş![]()
arka sokakların artması için ekipten birinin vurulması lazım rıza baba vurulursa 10 üstü alır canlı bombanın arkasından okula dalsa rıza baba reyting tavan![]()
almadıkalrı hataboşuna perşembe initkamdan iyi gidebilecek dieğr günler zirveyi alabilecek merhamet ve kuzeyi de harcadıalor my karşısımda
- - - Ekleme - - -
genele uydum okumadın mı sina koloğlunu vurdulu,kırdılı diziler artıyor demiş as da bomba patlıyor hem de çok gerçekçi şekilde
Merhamet abartı bence Cuma olsa 6 reytingle anca zirvede yer alırNeyse 1 bölüm izledim oda en dozajlı bölümdü heralde
Sina Koloğlun o haberle ne kadar ses duyurdu bilemem ama bende forumdaki köşe yazısına bişeyler karalamasam ancak o kadar sesi duyulurdu..Düşün artıkSadece yeni dizi/program haberleri var mı diye takip ettiğim isim.Yoksa kaleminden değil
![]()