Of ya yakın burayı dedi lan Poyraz of ölüyom ne biçim bir bölümdü lan off
Aynen.. cok heyecanli bitti.. bakalim neler olacak gelecek hafta
Of ya yakın burayı dedi lan Poyraz of ölüyom ne biçim bir bölümdü lan off
23:00 - 23:15 <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting'leri1) ATV: 9.12) KANALD: 2.98 3) FOX: 2.694) TRT1: 2.58 5) SMNYL TV: 2.58
Senin görüsün, ben öyle düsünmüyorum camii'de olmasalar bile televizyon izlediklerinide sanmiyorum.
Herkes Camide bu anlaşıldı.
Kanal D'nin hali tamamen içler acısı.
bizim forum tüğrkiyede değil mi bu akşam bir takas yoktu aramızda kalan akdro aynı
- - - Ekleme - - -
intikam bittikten sonraki galip e geçiş reklamı nassıl acı oluyor ki acep
bizim forum tüğrkiyede değil mi bu akşam bir takas yoktu aramızda kalan akdro aynı
- - - Ekleme - - -
intikam bittikten sonraki galip e geçiş reklamı nassıl acı oluyor ki acep
1 saattir 3'lerde dolanıyor Kuzey bile bu saatte bu kadar ezilmemişti.
en aızndan biraz uyum gösterir eğer kandil maç kadar yani 13.5 milyon kişinin akrarını dğeiştirdiyse forumda birazcık anlaşılırdı
Forumda aktif olan 200 üye 75 milyon Türkiye degildir
kueyin kaşrısında ntv deki mi stardaki mi masç vbardı ayrıca 2 dizi arası dizlerle alakasız kısım
- - - Ekleme - - -
en aızndan biraz uyum gösterir eğer kandil maç kadar yani 13.5 milyon kişinin akrarını dğeiştirdiyse forumda birazcık anlaşılırdı
resmi verilerimize göre maçı da 13.5 milyon insan izledi o ka insanın camide olduğunu sanmıyorum şu an 😉
- - - Ekleme - - -
haldun emreye gerçeği anlattı ama emre ailesini korumayı seçti
Senin görüsün diyelim ve uzatmiyayim nasil olsa uyusmayacak düsüncelerimiz 😉
senin ailen yüzlerce insanın mal varlığını kaybetmesine onalrcasının intiharına sebep olsa sen ailenden yana mı olurdun?Iyi yapmis aga ne olursa olsun sonucta ailesi
Off. Bu bölüm kandilde olmayacaktııı...
Bende aynı görüşteyim. Bölüm süperdi keşke bu hafta olmasaydı vadi. Fenerbahçe maçlarında reyting düşecek korkusuyla yayınlamazlar mübarek günde yayınlarlar, olmadı bu