vadinin anlıklarına düşük diyen arkadaşlar birazdan 14-15 leri gördüğünde uyduracak bişeyler bulsun....yoksa spiker abeye derim maç anlatmaya devam eder...
birazdan seyret...vadi haftalık anlıklarında ses hızını geçtiğinde reklam süresini bahane etcekler...Perşembe herkes bir alem bir haftadır bu anlıkları gören dizi yok Vadi daha yeni başladı sakin olun.![]()
Gelecek hafta 20 Dakika da katılacak artık yarışa![]()
Reytingler düşük geliyor nedense bu akşam.
Allah Allah 13.19 alan bir dizi var mı bun saatte intikam zaten 6-7'nin üstüne çıkamıyor ?
yav 30 dk kaçırdım ilk defa bu sezonlanet gelsin otobüslere 1 saat bekledim be vadide çok erken başlıyo ya yazın bari 21.45 olsun
- - - Ekleme - - -
initkam zaten her zaman düşük alıyo vadi de 13 ü geçmiş daha 3.yeni bölüm anlığısaatler geçtikçe coşacaz 16 yı aşarız sonlara doğru intikam 6 da kalır
offffffffffff..reytinge bak reytinge.......yemede yanında yattttttttttt.....böylesini babamız almıyodu........anlıklara bak anlıklara....aya giden apollo kolonisinde uzaylı gören nil armstrong gibi hissettim kendimi..........vaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşhhhhhhhhhhh...:W21:30 - 21:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 13.19 2) KANALD: 6.93 3) TRT1: 5.1 4) SHOW: 3.17 5) KANAL7: 1.26
Salih Kuşu`na bakdım reklam arasında.
Bildiğin Akasya Durağı, Pis Yedili gibi. Total dizisi olacak. Ama müziklerini kim yapmışsa Yalan Dünya`dan kopyalamış gibi. Resmen müzikleri biraz değişik.Yoksa tıpa tıp andırıyor.