9 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

vadinin anlıklarına düşük diyen arkadaşlar birazdan 14-15 leri gördüğünde uyduracak bişeyler bulsun....yoksa spiker abeye derim maç anlatmaya devam eder...:ok:

Gelecek hafta 20 Dakika da katılacak artık yarışa :)

çok uzun bi zamandan sonra vadinin ilk yarım saatini kaçırdım :( :( lanet olsun 1 saat otobüs mü beklenir be
reytingler çok güzel gelmiş vadi bu bölüm dehşet gidiyo harika sahneler var dehşet
her gün eve gelirken dükkanlarda ne açık diye bakarım perşembe erken geldiğim için bakamazdım ilk defa bakmak nasip oldu
ÖZET OLMASINA RAĞMEN BAKTIĞIM 18 TV NİN TAM 17 SİNDE KURTLAR VADİSİ AÇIKTI DURAKLARDAKİ PARA DOLDURULAN YERLERDE İNTERNETTEN AÇMIŞLARDI TEKRAR TEKRAR HAYRAN KALDIM BEN REYTİNGLERİN ÇOK DÜŞÜK OLDUĞUNA İNANIYORUM BU DİZİYİ HERKES İZLİYO EN AZ 30 ALMASI LAZIM 18 İN 17 SİNDE AÇIKTI BE ÖZET OLMASINA RAĞMEN

yav 30 dk kaçırdım ilk defa bu sezon :( lanet gelsin otobüslere 1 saat bekledim be vadide çok erken başlıyo ya yazın bari 21.45 olsun

- - - Ekleme - - -

initkam zaten her zaman düşük alıyo vadi de 13 ü geçmiş daha 3.yeni bölüm anlığı :kiki: saatler geçtikçe coşacaz 16 yı aşarız sonlara doğru intikam 6 da kalır

SBT`de hep öyle zaten.

TNS`de Totalde neredeyse aynı, A/B`de en az 3-4 reyting fazla çıkıyor. ZKFO A/B`de özetiyle bile geçecek neredeyse. :D

21:30 - 21:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 13.19 2) KANALD: 6.93 3) TRT1: 5.1 4) SHOW: 3.17 5) KANAL7: 1.26
offffffffffff..reytinge bak reytinge.......yemede yanında yattttttttttt.....böylesini babamız almıyodu........anlıklara bak anlıklara....aya giden apollo kolonisinde uzaylı gören nil armstrong gibi hissettim kendimi..........vaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşhhhhhhhhhhh...:W

Salih Kuşu'na bakayım dedim İntikam'ın reklam arasında Nevra Serezli döktürmüş gayet güzel bir dizi bence @mrt-06

Salih Kuşu`na bakdım reklam arasında.

Bildiğin Akasya Durağı, Pis Yedili gibi. Total dizisi olacak. Ama müziklerini kim yapmışsa Yalan Dünya`dan kopyalamış gibi. Resmen müzikleri biraz değişik. :D Yoksa tıpa tıp andırıyor.

ne düşüğü arkadaşlar 13 ü geçmişiz vadi daha yeni başladı :kiki: 10 alan dizi bile yok sakin :kiki:
neyse vadi başlıyo sonra yorumlara devam

Salih Kuşu`na bakdım reklam arasında.

Bildiğin Akasya Durağı, Pis Yedili gibi. Total dizisi olacak. Ama müziklerini kim yapmışsa Yalan Dünya`dan kopyalamış gibi. Resmen müzikleri biraz değişik. :D Yoksa tıpa tıp andırıyor.

Müziklerini ben beğendim şahsen :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato