30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

ben asla öyle bişey demedim tek kelimede konuşmadım rekalam düzeniyle ilgili vadinin diğerleri konuşmuşsa bilemem ama vadi reklam düzeni kötü olsa bile gine 1 olur farketmez benim anlatmaya çalıştığım bi dizi seviliyosa reklam felan dinlemez 1 olur anlatabiliyormuyum

Şuanda 1. Falan olur konusunda değiliz. Reklamın etkilerini konuşuyoruz. Hem o zaman hiç o konuda yorum yapmadım dedin, peki yapanlara o zaman niye bana dediklerini demedin de şimdi demede karar kıldın.. İşin orası garip.

Bahane konusunda sana yetişemeyiz onun için merak etme sen.
1 saatte illa reklam verirmiş öylemi :kiki:
biü 20.30 yeni bölüm başladı
21.45'de reklama girdi. 1.15 dk geçmiş ama reklam yol o sürenin içinde :kiki: yine bilmeden yorumlar yazıyosun

sen çok biliyon belli zaten rahat ol bu tv dünyasını senden çok daha iyi bilirim
20.00
21.00
22.00
23.00

her saat dilimi reklam verdi mi vermedi mi onu söyle bana her saat dilimi mutlaka reklam vermiştir diğer dizilerde öyle :wink:

öbgzk 1 saatte 45 dk reklam veriyo sanacak görende verdiği 12-13 dk 15 bile değil

sen çok biliyon belli zaten rahat ol bu tv dünyasını senden çok daha iyi bilirim
20.00
21.00
22.00
23.00

her saat dilimi reklam verdi mi vermedi mi onu söyle bana her saat dilimi mutlaka reklam vermiştir diğer dizilerde öyle :wink:
Dün karadayı 21.30 - 22.30 arası hiç reklam vermemiş ve 1 saat olmuş. Çok bildiğin belli oluyor bu konuları. Hem kvp bin 1.30 saat reklamsız gittiğini unuttun galiba :kiki:

Buğra yaZmadı o aralıktaki reklam girdi çıktılarını. Yapabilip yada yapamam seni bu kadar ilgilendirmesin.

Öfff senle ugraşamıcam.Ben sana kanıtlarla konustum.Reklam vermedi dedin ben sana verdiğini ispatladim.İzlemediğin bir dizi hakkında ne zaman reklam girdi/cıktı hakkında konusabilecek cesaretin var.

Dün karadayı 21.30 - 22.30 arası hiç reklam vermemiş ve 1 saat olmuş. Çok bildiğin belli oluyor bu konuları. Hem kvp bin 1.30 saat reklamsız gittiğini unuttun galiba :kiki:

arkadaşım yazdığım mesajı anlamadın galiba sana diyorum ki her saat dilimi mutlaka reklam almıştır anlatabildim mi
20.00
21.00
22.00
23.00

bu saat dilimlerinin hepsinde reklam almıştır anlatabildim mi :wink:

Şuanda 1. Falan olur konusunda değiliz. Reklamın etkilerini konuşuyoruz. Hem o zaman hiç o konuda yorum yapmadım dedin, peki yapanlara o zaman niye bana dediklerini demedin de şimdi demede karar kıldın.. İşin orası garip.

sen her hafta reklam düzeni ve dizinin uzunluğu hakkında konuşuyosun yani bende diyorumki dizi seviliyosa 1 olur reklam felan takmaz onlar 1 incilik derdinde değiller onlar sadece şöyle olsa dizi bu kadar artar diyolar sadece olay bu vadi 1 olmazsa ben demem senin gibi reklam düzeni kötü ondna böyle diye demekki sevilmiyo gözden düştü 1 olamadı derim ben

Öfff senle ugraşamıcam.Ben sana kanıtlarla konustum.Reklam vermedi dedin ben sana verdiğini ispatladim.İzlemediğin bir dizi hakkında ne zaman reklam girdi/cıktı hakkında konusabilecek cesaretin var.
Uğraşmada zaten alıntıda yapma.
ben buğraya göre konuştum. Tüm girdi çıktıları yazıyodu, bi o anlığı yazmamış.

Sen yine hayellerini yazmaya başladın.. 14 . 4 : 56 dk reklam veriyor. Kvp den bile daha fazla :kiki:

yav sen ne kadar eminsin öyle kaç dk vermiş vadi görende izliyo sanacak adam 10 yıldır izlediğim dizinin senaryosunu bana öğretir reklamını öğretir hey Allah ım ya :D

sen her hafta reklam düzeni ve dizinin uzunluğu hakkında konuşuyosun yani bende diyorumki dizi seviliyosa 1 olur reklam felan takmaz onlar 1 incilik derdinde değiller onlar sadece şöyle olsa dizi bu kadar artar diyolar sadece olay bu vadi 1 olmazsa ben demem senin gibi reklam düzeni kötü ondna böyle diye demekki sevilmiyo gözden düştü 1 olamadı derim ben
aga vadi reklamıyla bile anlıkta zirvede 2.liğe düşmesi için 7 reyting kaybetmesi lazım :kiki:

Uğraşmada zaten alıntıda yapma.
ben buğraya göre konuştum. Tüm girdi çıktıları yazıyodu, bi o anlığı yazmamış.

Merak etme senden alıntı yapmaya meraklı biri değilim
Nasıl yalnış ya, reklam illa dizin ortalamasını düşürür. Bu kadardır forumdasın bunu bilmiyomuydun. Üstelik 2 saati aşkın süreye bide.
Nick'm geçtiği için haliyle yazma hakkı doğdu.

Sen ilk benim dediklerimin aynılarını diyenlere söyleme fiilini gerçekleştirdi gerisi kalsın.

- - - Ekleme - - -

Merak etme senden alıntı yapmaya meraklı biri değilim

Nick'm geçtiği için haliyle yazma hakkı doğdu.

Meraklası değilsen, umarım bir daha alıntı yapmazsın.

Benim İçin Üzülme'nin bu akşam yayınlanan bölümünü sevdim.