30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

AB'de Seksenler 11.23 ratingle lider! 9.75 ratingle ÖBGZ 2.sirada!

niye cemile ölüyor caroli,ne ölsün :T öbgz vaktinden önce mi bitiyor anlatıcı küçük osmanın diziyi anlattığı hali 45-50 yaşında aoraya kadar giderler diyodum 😕😕😕

Cemile ölücek sonrada günümüze gelip büyük osman bileyler diyip tüm yürk halkını ağlamaktan yıkacak bence :)

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.75 , 2) KANALD: 8.4 , 3) TRT1: 4.98 , 4) SHOW: 4.2 , 5) SMNYL TV: 2.23

Ama öyle ölümler reyting getirmiştir her zaman.Bakınız Benim İçin Üzülme.Bakınız vurulma sahneleriyle Arka Sokaklar :D

BİÜ'de ilk bölüm harcinde (oda konuya girmek için) vurulma olmadi bildiğim kadariyla.Ne zamandır izlemiyordum şu son 2 haftadır Orhan için bakıyorum tekrardan.EN iyi örnek dediğin gibi A.S :X Cemle ölürse oha yuh çüş şaşkınlık belirten ne kadar ünlemli sözler varsa söylerim heralde:F:F

Totalde 8.75 ratingle Benim icin Uzulme lider! 8.65 ratingle ÖBGZ 2.sirada! 5.34 ratingle Seksenler 3.sirada!

BİÜ'de ilk bölüm harcinde (oda konuya girmek için) vurulma olmadi bildiğim kadariyla.Ne zamandır izlemiyordum şu son 2 haftadır Orhan için bakıyorum tekrardan.EN iyi örnek dediğin gibi A.S :X Cemle ölürse oha yuh çüş şaşkınlık belirten ne kadar ünlemli sözler varsa söylerim heralde:F:F
Benim İçin Üzülme de Ahmet'in ölümü iyiydi ama :D