Kurtlar Vadisi Pusu 191. Bölüm Fragmanı

ben size söyliyeyim karanın durumuda krıtık herşey bıdahakı sezon için yapılıyor tapınak senaryosunda kımler gereksızse onlar gıdıcı bu son 6 bölümde

Büyük konuşma aga vadi bu. :D

orası öyle tabi ama eğer poyraz gerçekten ölüyosa bu bölüm senaristlerin inanılmaz sağlam senaryosu var demektir bu bence ölmeyecek poyraz aga bu poyraz :D irrite oldum ya :D

- - - Ekleme - - -

Maç var. Evet.

16 imkansız Mayıs ayında.

imkansız diye bişey yoktur koçum :D zor ama imkansız değil öyle bi fragman çıkar ki herşey olur

- - - Ekleme - - -

yalnız ben bu hafta kesin ara olacak diye bekliyodum pana şok yaşattı helal olsun maçtan korkmuyo adamlar ama bence 1 haftalık ara hakkını bu hafta kullanmalıydık sonra firesiz sezonu kapatırdık bu durumda sezon finalinden bir önceki hafta ara verilecek

yok artık naaptınız ya kara ölmez arkadaşlar abartmayın :D kara şu an vadinin kilit oyuncularından biri ölürse tarihi bi hata olur

o deilde fragman harika olmuş ya bu dizi biterse naparız bilmiyom 10 kez izledim 10 kez daha izlicem süper be süper

- - - Ekleme - - -

Aga sende abarttın o kilit bu kilit koskoca çakır aslan amca ölmüş bunlar kim

aga onlar öleli 9 sene olmuş şu an için kara kilit bi karakter vadide kesinlikle :D ölmeyeceği de kesin

vadide ölümle şaka olmaz polat harici herkes ölebilir ve vazgeçilmez isimler mefta oldu

arazzzz irrite oldum :D dilime dolandı ya :D

- - - Ekleme - - -

fragmanı üst üste izleme rekoru bende galiba 30 dk dır aralıksız izliyom :kiki:

İmam hatipte oluyomuydu ki bilmiyodum. :D

Oluyo oluyo:( Matematik,Geometri,Dil Anlatım,Edebiyat,İngilizce,Coğrafya var. + olarak Kuran+Arapça+Siyer var

- - - Ekleme - - -

arazzzz irrite oldum :D dilime dolandı ya :D

- - - Ekleme - - -

fragmanı üst üste izleme rekoru bende galiba 30 dk dır aralıksız izliyom :kiki:

Arazzz,Sana son sözüm Alemdardan intikamımı almadan ölme.
Bu da benim dilime takıldı:D

vadide herkes her an ölebilir karada polatda çünkü
Vadide Ölüm Yaşamdan Daha Gerçektir. :D

Aga senin dediğin çıkacak herhalde polat yavaş yavaş çıkacak diziden

ben öyle düşünüyorum ama inşallah yanılırım benim tahminime gelince kvp seneye %100 final yapıcak ve bu finalde malesef kanal dede yayınlanan bölümler gibi kısa sürücek en fazla gelicek sezon 15 bölüm daha izlicez ve polatda gelecek sezon 5 bölüm oynayıp diziden çıkıcak.

ben öyle düşünüyorum ama inşallah yanılırım benim tahminime gelince kvp seneye %100 final yapıcak ve bu finalde malesef kanal dede yayınlanan bölümler gibi kısa sürücek en fazla gelicek sezon 15 bölüm daha izlicez ve polatda gelecek sezon 5 bölüm oynayıp diziden çıkıcak.
+1

- - - Ekleme - - -

Aga polat çıksa izlermisin diziyi