Kurtlar Vadisi Pusu 191. Bölüm Fragmanı

+1

- - - Ekleme - - -

Aga polat çıksa izlermisin diziyi

aga bişey söylim ben şahsen izlerim bunun 2 sebebi var birincisi son sezon olucak ikinciside vadiyi vadi yapan karakterlerden ziyade senaryosudur
bakmayın milletin polat diziden çıkarsa daha izlemem dediğine eğer vadiyi polat için değil vadi olduğu için izleyenler ağırlık basacağından vadi çok fazla kan kaybetmez bunların en büyük örnekleri çakır ve mematidir.

aga bişey söylim ben şahsen izlerim bunun 2 sebebi var birincisi son sezon olucak ikinciside vadiyi vadi yapan karakterlerden ziyade senaryosudur
bakmayın milletin polat diziden çıkarsa daha izlemem dediğine eğer vadiyi polat için değil vadi olduğu için izleyenler ağırlık basacağından vadi çok fazla kan kaybetmez bunların en büyük örnekleri çakır ve mematidir.
Madem öyle polatın yüzü yandığında neden herkes polatı istiyodun

Madem öyle polatın yüzü yandığında neden herkes polatı istiyodun

neden olucak millet polatı seviyo dikkat etmedinmi mematiyede öyle diyoduk hatta my yıla başlamadan önce hala umudumuz vardı mematinin diziye dönüceğini düşünüyoduk.Ama sen beni yanlış anladın bende polatın diziden çıkmasını hayatta istemem ama demek istediğim eğer polat çıksa bile dizi izlenir.

neden olucak millet polatı seviyo dikkat etmedinmi mematiyede öyle diyoduk hatta my yıla başlamadan önce hala umudumuz vardı mematinin diziye dönüceğini düşünüyoduk.Ama sen beni yanlış anladın bende polatın diziden çıkmasını hayatta istemem ama demek istediğim eğer polat çıksa bile dizi izlenir.
Açıkçası bende düşünüyodum döneceğini ama beim umutlarım 180.bölümde bitti

İllaki kan kaybı olacak ama en fazla %30. Adam akıllı senarryo yazılırsa kayıp daha da azaltılabilir ve karizmatik bir başrolle.

İllaki kan kaybı olacak ama en fazla %30. Adam akıllı senarryo yazılırsa kayıp daha da azaltılabilir ve karizmatik bir başrolle.

bende onu diyorum işte

- - - Ekleme - - -

Açıkçası bende düşünüyodum döneceğini ama beim umutlarım 180.bölümde bitti

eğer gelecek sezon atvde oynamasaydı hazır tapınakçılarda çıkmışken % 100 geri dönerdi ama adam istemiyo zorla güzellik olmaz.

1274972.jpg

1274975.jpg

1274973.jpg

1274979.jpg
1274974.jpg

1274976.jpg

1274977.jpg

1274978.jpg

1274980.jpg

@WesTxCoasT

Tahminimce 190.Bölüm gibi bir efsane bölümü geride birakacak bir bölüm geliyor.. her hafta ayni kelimeleri yazarak belki klasik haline geldi ama 190.Bölüm gibi bölüm bir daha gelmez diyecegim, diyemiyorum... 191.Bölümü büyük bir heycanla bekliyoruz..

şaka maka...bu poyrazı özleyeceğiz ha.....balkanlardan esen soğuk hava dalgası gibi esti gitti adam...:mmm:

poyraz ölmedi boşuna üzülmeyin adam daha diğer tarafa kimseyi postalayamadı nereye gidicek hemen s.finaline kadar bizimle :D