Kurtlar Vadisi Pusu 189. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğrafları

dm9n42.jpg

Ali Can Güneşi Beklerken eski Vadi'de Halo'nun sağ koluydu. Pusu'yu da bi ara yönetmişti.

yok lan tv de güsel gösteriyo ben çok memnunum internetteki en kaliteli video bile tv deki kaliteyi veremez aga :wink:

TV büyük olduğu içindir. Belki de biizm LCD kötü gösteriyodur :D

aga tv yle internet bir tutulur mu ya hd değil duble hd hatta triple double hd bile tv nin tadını veremez :D
alican Güneşi Beklerken halonun adamıydı aynen acaba serdar akarla alican gebeşi mü karıştırdım yoksa doğru mu hatırlıyorum? serdar akar vadide oynadı diye hatırlıyorum şöfördü

lcd tvde izlemek daha zevkli hemde HD se oo tadından izlenmez inşallah atvde devam eder vadi

- - - Ekleme - - -

dm9n42.jpg

Ali Can Güneşi Beklerken eski Vadi'de Halo'nun sağ koluydu. Pusu'yu da bi ara yönetmişti.

TV büyük olduğu içindir. Belki de biizm LCD kötü gösteriyodur :D

alicanda baya kiloluymuş :D

laaaaaaaaaa...bu bölüm tüm dizilerin hem total hem ab kralıyızzzz...:biggrin: bu oklavada atv ye gelsin.....tandırda güzel şeyler yapsın bunla..[v]

Şu otoban müziğine hasta oldum la gece gündüz dinliyorum. Telimede indirdim zil sesi olarak. :D

Şu otoban müziğine hasta oldum la gece gündüz dinliyorum. Telimede indirdim zil sesi olarak. :D

vadide o kadar çok harika müzik var ki biraz araştır başka hiçbir müzik dinlemezsin her türlü çeşit var ve hepsi süper benim telefonda 150-200 vadi müziği var başka bişeye gerek yok her gün kulaklığı takıp dinlerim dehşet :D

50 tane filan buldum onları dinliyorumda otoban & gladio'yu daha çok dinliyorum. :D Birde vadide duygusal bi müzik vardı onu indirsem fena olmaz.

Forum İstatistikleri

Konular
176,541
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy