Kurtlar Vadisi Pusu 189. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğrafları

atv'nin her hafta uyguladigi yayin saati yüzünden düsüs yasadi.. ben bile ilk yarim saatini kacirdim.. bu kadar erken mi baslatilir allah askina..

atv'nin her hafta uyguladigi yayin saati yüzünden düsüs yasadi.. ben bile ilk yarim saatini kacirdim.. bu kadar erken mi baslatilir allah askina..

hele şimdi bide yaz ayına giriyoruz millet o saatte daha dışarda oluyo atv çon yanlış yaptı çok.

evet arkadaşlar vadi forumunda gördüm Onur Tanda tren sahnesinde oynamış siz fark ettiniz mi? @takas @XanTier :D
m71zk.png

hazır ordayken abdül kafasına sıksaydı :F:F şaka şaka :D

oha hiç dikkat etmedim :D halbuki gözümü tv den ayırmamıştım onur tan dikkatimi çekmemiş adamım ya :D

21 den sonra özet 10 nun altına inmez ve özeti bile kimse geçemez yeni bölüğm anlıkları 16 dan aşağı düşmez 21.45 olursa

- - - Ekleme - - -

senin gibi dikkatli bi adamın kaçırması olmamış aga :D

- - - Ekleme - - -

keşke aga ama imkansız gibi birşey

aga çok da önemli bişeyi kaçırmamış ben orda nazife anneye konsantre olmuştum onur tanı mı düşünecem :kiki:

21 den sonra özet 10 nun altına inmez ve özeti bile kimse geçemez yeni bölüğm anlıkları 16 dan aşağı düşmez 21.45 olursa

- - - Ekleme - - -

aga çok da önemli bişeyi kaçırmamış ben orda nazife anneye konsantre olmuştum onur tanı mı düşünecem :kiki:

şaka yapıyom aga ya okadarda önemli değil tabi belki bende farketmezdim adam vadidede oynamış oldu :D

yeni bölümü kaciran ve yeniden izlemek isteyenler icin :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu da 720 hatta 1000 i geçiyo nerden biliyon aga :D

- - - Ekleme - - -

polat ortalıkta yokken hepiniz akifi baya bi abartmıştınız size demiştim hatırlarsanız abartmyın polat gelince söner havası bakın şimdi iyice göreve adamı oldu :wink:

bu da 720 hatta 1000 i geçiyo nerden biliyon aga :D

:F İyi güldüm ha :F

Video izlerken sağ altta bazı simgeler var dikkat ettiysen. Oradan somuna benzeyene tıkladığında videonun oynatılacağı kaliteler çıkar. Seçip oynatırsın.

Mesela şu videoyu bir izle. Bütün kalitelerde dene. 1080p'nin ne kadar muhteşem bir şey olduğunu gör. Harika bir şey. :D
http://www.youtube.com/watch?v=yQ5U8suTUw0

harbiden fark varmış fark var iyiyle kötü arasında duran :D