Kurtlar Vadisi Pusu 189. Bölüm Fragmanı, Özeti ve Fotoğrafları

bu hafta olacak haftaya olmayacak vadi bence

Kurtlar Vadisi Pusu önümüzdeki hafta büyük bir ihtimale yok.. 189.Bölümü daha izlemedim.. Yeni bölüm olmaz ise muhtesem 189.Bölüm haftaya izlerim..

önümüzdeki hafta var aga kesin olur
daha izlemedin mi oha :kiki: ben 2-3 kez izledim nerdeyse

- - - Ekleme - - -

bu hafta olmazsa bende tepkimi koyarım

ara verilir endisesi ile heycanimi sakliyorum.. bölümün ilk yarim saatini kacirmistim.. atv'nin erken baslatma politikasindan dolayi.. Kac gündür, izliyim izliyim diyorum, sonra yine bekletiyorum.. bakalim haftaya yayinlanmasa o güne denk getirecegim.. bölüm okadar muhtesemdi ki, 2.kez izleyecegim ve halen ayni heycan var.. bence bu hafta ara verilse bile, büyük tepki cekecegini zanetmiyorum... 189.Bölüm cok büyük bir etki birakti.. bakalim hayirlisi..

ara verilir endisesi ile heycanimi sakliyorum.. bölümün ilk yarim saatini kacirmistim.. atv'nin erken baslatma politikasindan dolayi.. Kac gündür, izliyim izliyim diyorum, sonra yine bekletiyorum.. bakalim haftaya yayinlanmasa o güne denk getirecegim.. bölüm okadar muhtesemdi ki, 2.kez izleyecegim ve halen ayni heycan var.. bence bu hafta ara verilse bile, büyük tepki cekecegini zanetmiyorum... 189.Bölüm cok büyük bir etki birakti.. bakalim hayirlisi..

aga öyle bişey olmaz tabi 1 hafta daha ara vericek ama o ara bu hafta olmaz olmamalı.

- - - Ekleme - - -

zaten 2 maç kaldı....fener finale kalsada 15 mayıs çarşamba yayınlanacak...:gitar:

merak etmeyin benfica 5 tane atıp yollicak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,450
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto