bu hafta olacak haftaya olmayacak vadi bence
Bu hafta ara verirse büyük tepki çeker..
Kurtlar Vadisi Pusu önümüzdeki hafta büyük bir ihtimale yok.. 189.Bölümü daha izlemedim.. Yeni bölüm olmaz ise muhtesem 189.Bölüm haftaya izlerim..
Fragman çıkınca hepsi sus pus olur gene![]()
bu hafta olmazsa bende tepkimi koyarım
Benimi kastediyon aga o sinirdendi amaBiz de tepki koyarız tabiki. Koyduk da. Ama ben " bir daha izlemem" deyip fragman çıkınca perşembeyi iple çekenler gibi yapmam yani![]()
Benimi kastediyon aga o sinirdendi ama
Biz de tepki koyarız tabiki. Koyduk da. Ama ben " bir daha izlemem" deyip fragman çıkınca perşembeyi iple çekenler gibi yapmam yani![]()
Evet ya hem öyle diyolar hem izliyolasr
Seni değil.Yazete'de bir daha izlemem diyenleri kastettim
![]()
Vai bu hafta varmı aga sen bilirsin
aynen isterse ayda bir oynasın yine izlerim vadi lan bu![]()
Deniz Üstü Köpürür de güzel onuda indir
Eyvallah hacı.![]()
İndirebileceğim link verirsen neden olmasın.Evet ya hem öyle diyolar hem izliyolasr
- - - Ekleme - - -
Vai bu hafta varmı aga sen bilirsin
- - - Ekleme - - -
Deniz Üstü Köpürür de güzel onuda indir
Xantiere söyle o sana yardımcı olur ben youtube de dinliyomİndirebileceğim link verirsen neden olmasın.![]()
önümüzdeki hafta var aga kesin olur
daha izlemedin mi ohaben 2-3 kez izledim nerdeyse
- - - Ekleme - - -
bu hafta olmazsa bende tepkimi koyarım
ara verilir endisesi ile heycanimi sakliyorum.. bölümün ilk yarim saatini kacirmistim.. atv'nin erken baslatma politikasindan dolayi.. Kac gündür, izliyim izliyim diyorum, sonra yine bekletiyorum.. bakalim haftaya yayinlanmasa o güne denk getirecegim.. bölüm okadar muhtesemdi ki, 2.kez izleyecegim ve halen ayni heycan var.. bence bu hafta ara verilse bile, büyük tepki cekecegini zanetmiyorum... 189.Bölüm cok büyük bir etki birakti.. bakalim hayirlisi..
zaten 2 maç kaldı....fener finale kalsada 15 mayıs çarşamba yayınlanacak...:gitar: