Şah Mat | 2. Sezon Tanıtım

2. Sezonda Diziyi Takip Edecek misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

Ben o mesajını unutalı yıllar oldu :D

Açıkları söyle. Doya doya eleştir diziyi. Her türlü eleştiriye açığım. :D

Sen tepedeki adam olmayı istedin. Tepedeki adam olunca ben durmadan sana senaryo yazamıyorum.
Ama sezon finalinde biraz cimri davrandım galiba :F

Biraz mı ? Biraz olsa öpüp başima koyacam figurandım resmen:T Sanırsın yol tarifi yapan adam rolundeyim:F Valla ben o yorumu unutalı yıllar oldu deyip es geçme:X Koca aciği 2.sezonda yenilikmiş gibisinden bana yutturamazsın söylim:F:F Yutanlarda üstüne iyi bi gargara yapsın derim:X

Biraz mı ? Biraz olsa öpüp başima koyacam figurandım resmen:T Sanırsın yol tarifi yapan adam rolundeyim:F

:F :F

Valla ben o yorumu unutalı yıllar oldu deyip es geçme:X Koca aciği 2.sezonda yenilikmiş gibisinden bana yutturamazsın söylim:F:F Yutanlarda üstüne iyi bi gargara yapsın derim:X

Senin mesaj azcık andırıyo sadece :T:

Sezona çok erken giriş yapıyorsun @XanTier. :)

Başarılar dilerim, elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım. Bölümler kısa olursa sürekli takip ederim. :GDG:

Sezona çok erken giriş yapıyorsun @XanTier. :)Başarılar dilerim, elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım. Bölümler kısa olursa sürekli takip ederim. :GDG:
Seninkiler kısa benimkiler uzun. Ortasını bulamayacağız galiba :dSezon finali anormal uzundu. Diğer bölümlere bakarsan o uzunluğa yakın olacak.
Geçmediğine göre önemli bir rolüm yok artık. :D
Orada sadece son sahnenin özeti var ama. :T:
Yeni sezonunda basarilar dilerim aga.
Saol. Yine beklerim dizi başladığında 😉