Şah Mat | 2. Sezon Tanıtım

2. Sezonda Diziyi Takip Edecek misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
m3ju2.png

berkann, destere'nin kafasına bez torba geçirip onu öldürmüştü. 34rcp44'in ise üstüne köpek salıp, onu köpekle yalnız bırakmıştı. Oradan kurtulan 34rcp44, uzun uğraşlar sonucu berkann'ı öldürmeyi başarmıştı ve ardından İstanbul'a geri döndü.

Sezon finalinde en son 34rcp44 ve çocuklarduymasın, Fks14'ün evinin önünde Takas, Fks14 ve Yatutarsa'yı kıstırmıştı.
------------------------------------------------
Bölümler:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13
Şah Mat 14. Bölüm
(2. Sezon)
22 Nisan 2013 Pazartesi "FF TV"de!
Yeni sezonda yenilikler de olacak elbet:
-2032 yılına gelmişiz ama teknolojiden faydalanmıyor olmamız garip. 2. sezonda teknolojinin nimetlerinden faydalanacağız.
-Taraflar kesinleşecek. Ortada kalanlar olmayacak.
-Biraz daha adına yakışır dizi olacak.
-Etkileyici sözler çoğalacak.
-Videolu bölümler olacak.

Dizi ile ilgili bütün dilek ve şikayetlerinizi söyleyebilirsiniz. Dikkate alacağım.
Ayrıca yayınlanan 13 bölüme göz atmanızı öneririm. Hem konuyu tam anlamak için hem de dilek ve şikayetler için.
Diziye yeni katılacaklar da olacak:
Onur_35
batuhankaralar
dizi kolik

"Diziye katılmak isteyen herkes bu konudan söyleyebilir."

Bu da benim defterim. 1. Sezon finalini yazmıştım. Az önce sağ taraftaki kısmı da yazdım. Ve şimdi sayfayı çevirip bölümü yazmaya başlama zamanı.

m3jxb.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konuyla uzaktan yakından alakam yok herhâlde. Hiç ismim dahi geçmemiş konuda. :D

heycanla bekliyoruz :D tanıtım gayet iyi aga yenilik yapacam diye saçmalama sakın bırakırım diziyi yoksa :D

Özel tanıtım videosu da hazırlayacak mısın?

Merakla Bekliyorum :)

Saol ::)
Takip etmeye çalışırım.

Bekliyorum. :)

Başarılar bekliyorum . :)

Yeni oyuncuyum :)
Saol. ::)
Hayırlı olsun.
Ben de en azından konuk oyuncu olarak yer alabilirsem sevinirim :D
İstersen konuk ol istersen ordan burdan bi rol buluruz. :D
Saol. :😱
​Bekliyoruz aga başarılar :d
Saol. ::)
Konuyla uzaktan yakından alakam yok herhâlde. Hiç ismim dahi geçmemiş konuda. :D
Konuda kaç kişinin ismi geçmiş ki? :bağır: Sadece kısa bir özet var. :D
heycanla bekliyoruz :D tanıtım gayet iyi aga yenilik yapacam diye saçmalama sakın bırakırım diziyi yoksa :D
Yeniliğe karşı olan bir kişiden beklenmedik sözler :T:
Özel tanıtım videosu da hazırlayacak mısın?
Gerek yok bence. Tanıyan tanıyor diziyi.
Güzel olmuş yeni sezonu bekliyoruz artık. :D
Saol. :😱

2.sezon daha heyecanlı olucak merakla bekliyoruz :D

Saol :)

Son düzenleme:
Lağn o kadar bekliyodunuz. Açtık konuyu işte. Neredesiniz? @çocuklarduymasnı @Forumdash @yatutarsa @denizz19

Bi hafta var daha :q

Bak farklılık yaratacam dediğin şeyi ben 1.bölümde yazmişim :F:F Kırmızı yere bak:X Koca bi açık yakalarsam acımam yazarım :( Hem rolümüde genişlet beni.Sezon boyunca olayları götürdüm finalde yokum :bağır:

https://fav10.net/forum/threads/180484-Şah-Mat-Yeni-Dizi-1-Bölüm?p=1114650&viewfull=1#post1114650

Okudum zaman olaylarında çok iyisin.GÜnümüzden yazmıyorsun ammavelakin yıl olmuş 2032 hala ankesörlü telefon mu kalır? Olsaydı ellerinde en azından 3310 3210 gibi bişey :X Tren yerine metroda mı yok hala:(

Bak farklılık yaratacam dediğin şeyi ben 1.bölümde yazmişim :F:F Kırmızı yere bak:X Koca bi açık yakalarsam acımam yazarım :( Hem rolümüde genişlet beni.Sezon boyunca olayları götürdüm finalde yokum :bağır:

https://fav10.net/forum/threads/180484-%C5%9Eah-Mat-Yeni-Dizi-1-B%C3%B6l%C3%BCm?p=1114650&viewfull=1#post1114650

Ben o mesajını unutalı yıllar oldu :D

Açıkları söyle. Doya doya eleştir diziyi. Her türlü eleştiriye açığım. :D

Sen tepedeki adam olmayı istedin. Tepedeki adam olunca ben durmadan sana senaryo yazamıyorum.
Ama sezon finalinde biraz cimri davrandım galiba :F