- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
berkann, destere'nin kafasına bez torba geçirip onu öldürmüştü. 34rcp44'in ise üstüne köpek salıp, onu köpekle yalnız bırakmıştı. Oradan kurtulan 34rcp44, uzun uğraşlar sonucu berkann'ı öldürmeyi başarmıştı ve ardından İstanbul'a geri döndü.
Sezon finalinde en son 34rcp44 ve çocuklarduymasın, Fks14'ün evinin önünde Takas, Fks14 ve Yatutarsa'yı kıstırmıştı.
------------------------------------------------
Bölümler:
Şah Mat 14. Bölüm (2. Sezon) |
22 Nisan 2013 Pazartesi "FF TV"de! |
-2032 yılına gelmişiz ama teknolojiden faydalanmıyor olmamız garip. 2. sezonda teknolojinin nimetlerinden faydalanacağız.
-Taraflar kesinleşecek. Ortada kalanlar olmayacak.
-Biraz daha adına yakışır dizi olacak.
-Etkileyici sözler çoğalacak.
-Videolu bölümler olacak.
Dizi ile ilgili bütün dilek ve şikayetlerinizi söyleyebilirsiniz. Dikkate alacağım.
Ayrıca yayınlanan 13 bölüme göz atmanızı öneririm. Hem konuyu tam anlamak için hem de dilek ve şikayetler için.
Diziye yeni katılacaklar da olacak:
Onur_35
batuhankaralar
dizi kolik
"Diziye katılmak isteyen herkes bu konudan söyleyebilir."
Bu da benim defterim. 1. Sezon finalini yazmıştım. Az önce sağ taraftaki kısmı da yazdım. Ve şimdi sayfayı çevirip bölümü yazmaya başlama zamanı.
Dizi ile ilgili bütün dilek ve şikayetlerinizi söyleyebilirsiniz. Dikkate alacağım.
Ayrıca yayınlanan 13 bölüme göz atmanızı öneririm. Hem konuyu tam anlamak için hem de dilek ve şikayetler için.
Diziye yeni katılacaklar da olacak:
Onur_35
batuhankaralar
dizi kolik
"Diziye katılmak isteyen herkes bu konudan söyleyebilir."
Bu da benim defterim. 1. Sezon finalini yazmıştım. Az önce sağ taraftaki kısmı da yazdım. Ve şimdi sayfayı çevirip bölümü yazmaya başlama zamanı.
Moderatörün son düzenlenenleri: