Dün öbgzk feci düştü diye laflar söylüyodun, şimdi hatırla o lafları... Bugünde aynısı my de olmuş.
- - - Ekleme - - -
Maç D smarttaydı ama herkez düşmüşken merhamet nasıl uçtu anlamadım
bunu söyleyeceğini zaten biliyodum sende bana demiştin öbgzknin fena düşüşü bile biüyi geçiyo , bende şimdi sana diyorum myın şok düşüşü bile öbgzkye total 2.5 ab 3.5 fark atıyo
Muhteşemle kitlesi aynı, nasıl muhteşemin düşüpte onun ki düşmüyor orası garip.
Merhamet bitiş 22.15
Hürremle İzdivaç bitiş 23.15
))))))))
Muhteşem'e bakın!
Ağızlarından düşmeyen "a/b" grubunda ben 12 alıyo deyince muhteşem zaten öyle alıyodu düşmedi diyenler 9,95'e ne diyecek????
Aşırı güldüm reytingleri görünce. )))))))
ben de çok şaşırdım seni bu saate kadar bu konuda bu mesajla görmeyince
E tamam merhamet daha etken bitiyo daha düşük olması lazım ))
Gülüyordum ondan giremedim.
- - - Ekleme - - -
e ne var bunda mydada valide sultan , ibrahim paşa gitti hemde valide başroldü ibrahimde öyle sayılır daye falan hepsi gittiHürrem olmasa , o da öbgzk rakamına düşer. Öbgzk ali , aylin ve osman yok hatırlatırım
gülmeyi bırakıp sbt ile tns nin farklı şirketler olduğnu kavrayınca devam edelim panpasizi reytinglerle baş başa bırakıyorum şimdilik tadını çıkarın saklayın bu listeyi.
Daha dün muhteşem yüksek diyolardı ertesi günü 9.95 en çok o güldürdü beni ya Allah'ın sopası yok işte.
neyse hadi sizi bakın. 9,95 ))))))))))))))))
e ne var bunda mydada valide sultan , ibrahim paşa gitti hemde valide başroldü ibrahimde öyle sayılır daye falan hepsi gitti
Daye kim pardon? İbrahim paşa gitti yanında 2.50 reyting götürdü zaten, ama bizdeki ali ne ise sizdekide hürrem öyle. Hürremde gitse 4.50 reyting götürür. Zaten muhteşemi herkez hürrem için izliyor
panpa ohannes ibo giti reytingte düşme olmadı hatta ibo gittikten sonraki bölüm ab de 15i geçti
İşte o 15 ibonun gidişi içindi. Genelde gep 14 -15 arası bişey alıyodu. İbodan sonra 12 lere indi. İbrahim o dizinin direklerinden biriydi. Öbgzk aylin nasılsa ordada ibo öyleydi.
genelde 13 lerdeydi sonra 12 lere düştü ab de oyuncunun gidişi değil senaryonun totalleşmesinden gitti ab reytingi ibo 82. bölümde öldü 90.bölüme kadar hürrem 4 hatice 3 ölüm tehlikei atlattı haliyle ab grubunu kaybetti