Dün büyükşehirlerin sıcaklıkları çok yüksek değildi,yağış vardı,kanallar sevinmiştir,büyük düşüşler olmamış olmalı.Bugün düne yakın bir sıcaklık var gibi.Asıl bomba cuma patlayacak,20'nin üstünde,4 ile zirve yakındır.Hafta sonu ise 25'lerde.
Şok! Ab'li my resmen hayatının şokunu yaşamış. 12 den aşağı düşmeyen dizi 9'a inmiş.. Cidden çok şaşırdım.
diğer yapımlar düşüş yaşamış.
bi tek tüm yapımlar düşmüşken merhametin büyük yükseliş yaşaması şaşırtıcı..
FARkındaysanız büyük dram dizilerinde ciddi düşüş var, pzt karadayı diğerlerine göre feci düştü, salı diğerlerine göre öbgzk, bugünde diğerlerine göre muhteşem.. Büyük dram dizilerinde büyük düşüş olucak bu haftta... Ve sbt de muhteşem uçmuştu, tns'de tam tersi kötü düşmüş. Tns ter köşe
karadayı total dizisi oldu bu hafta , öbgzk de aynı , intikamında totalinin daha yüksek çıkacaktır ne oluyo bukadar bu abye anlamadım TNSde daha nisan ayında abler bukadar düştüyse temmuz ağustosta nekadar olur abler bilmem
tns dekiler mars a gitmiş ya da gs maçına
Dün öbgzk feci düştü diye laflar söylüyodun, şimdi hatırla o lafları... Bugünde aynısı my de olmuş.
- - - Ekleme - - -
Maç D smarttaydı ama herkez düşmüşken merhamet nasıl uçtu anlamadım
d smart ın 2 milyon abonesi var nerdeyse neyse haftaya şov yapar gene my düşüşten sonra coşuyor
Merhametin sadece yeni bölümü değil , özetide uçmuş.
4 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 03.04.2013 20:00:57 20:47:05 4,75 14,62
5 MERHAMET (OZET) KANAL D 03.04.2013 19:59:15 20:09:50 4,66 15,56
Şuraya bakın 10 dk lık özet , nerdeyse my nin 47 dk lık özetiyle aynı almış.
- - - Ekleme - - -
Aynen umarım haftaya büyük dram dizileri tekrar yükselişe geçer
@yakup09 merhamet'teki yükselmenin nedenini yazdım bir önceki sayfada,dizinin ilk bir kaç bölümüne göz gezdirmiş herkesin merak edeceği bir bölümdü,bir nevi finaldi,tüm hikaye çözüldü.Kitapta sadece tek bir merak unsuru kaldı senarist için,onu da bir sonraki bölümde kullanacağı söyleniyor,kısacası merhamet bitti.
@yakup09 merhamet'teki yükselmenin nedenini yazdım bir önceki sayfada,dizinin ilk bir kaç bölümüne göz gezdirmiş herkesin merak edeceği bir bölümdü,bir nevi finaldi,tüm hikaye çözüldü.Kitapta sadece tek bir merak unsuru kaldı senarist için,onu da bir sonraki bölümde kullanacağı söyleniyor,kısacası merhamet bitti.
10 dk lık özet olduğu için yüksek çıkıyo zaten 47 dk olsa 3 alırdı millet zaten yeni bölüm hemen başlıyo diye açık bırakmış karşılaştırma öyle olmaz
@xemrexxx haftaya eski durumuna gelir.Çarşamba da boş bir gün aslında,Muhteşem Yüzyıl'ı nerdeyse kimse sevmiyor artık ama yine de izleniyor,sevilen bir iş olsa onun da yeri değişebilirdi.Şu an pazartesi,perşembe günleri dışında ekranda çok sevilen iş yok.Tabi cuma kadar ıssız bir gün bir daha zor bulunur.
Bir hafta düştü diye diziyi bitirdiniz he sizdemy bu sezon bitmezse işi çok zor artık miladı oldu
Gürkan Uygun geldi diziye nazar ettiBir hafta düştü diye diziyi bitirdiniz he sizde