3 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün büyükşehirlerin sıcaklıkları çok yüksek değildi,yağış vardı,kanallar sevinmiştir,büyük düşüşler olmamış olmalı.Bugün düne yakın bir sıcaklık var gibi.Asıl bomba cuma patlayacak,20'nin üstünde,4 ile zirve yakındır.Hafta sonu ise 25'lerde.

karadayı total dizisi oldu bu hafta , öbgzk de aynı , intikamında totalinin daha yüksek çıkacaktır ne oluyo bukadar bu abye anlamadım TNSde daha nisan ayında abler bukadar düştüyse temmuz ağustosta nekadar olur abler bilmem

Muhtesem Yuzyil cok dusmus, bu kadarini da beklemezdim..

anlaşılan memati my ye yaramamış bazı arkadaşlar my nın düşüşünü maça bağlıyorlar .maç d smartta deıl mıydı

Şok! Ab'li my resmen hayatının şokunu yaşamış. 12 den aşağı düşmeyen dizi 9'a inmiş.. Cidden çok şaşırdım.
diğer yapımlar düşüş yaşamış.
bi tek tüm yapımlar düşmüşken merhametin büyük yükseliş yaşaması şaşırtıcı..

FARkındaysanız büyük dram dizilerinde ciddi düşüş var, pzt karadayı diğerlerine göre feci düştü, salı diğerlerine göre öbgzk, bugünde diğerlerine göre muhteşem.. Büyük dram dizilerinde büyük düşüş olucak bu haftta... Ve sbt de muhteşem uçmuştu, tns'de tam tersi kötü düşmüş. Tns ter köşe :)

Şok! Ab'li my resmen hayatının şokunu yaşamış. 12 den aşağı düşmeyen dizi 9'a inmiş.. Cidden çok şaşırdım.
diğer yapımlar düşüş yaşamış.
bi tek tüm yapımlar düşmüşken merhametin büyük yükseliş yaşaması şaşırtıcı..

FARkındaysanız büyük dram dizilerinde ciddi düşüş var, pzt karadayı diğerlerine göre feci düştü, salı diğerlerine göre öbgzk, bugünde diğerlerine göre muhteşem.. Büyük dram dizilerinde büyük düşüş olucak bu haftta... Ve sbt de muhteşem uçmuştu, tns'de tam tersi kötü düşmüş. Tns ter köşe :)

tns dekiler mars a gitmiş :F ya da gs maçına :F

karadayı total dizisi oldu bu hafta , öbgzk de aynı , intikamında totalinin daha yüksek çıkacaktır ne oluyo bukadar bu abye anlamadım TNSde daha nisan ayında abler bukadar düştüyse temmuz ağustosta nekadar olur abler bilmem

Dün öbgzk feci düştü diye laflar söylüyodun, şimdi hatırla o lafları... Bugünde aynısı my de olmuş.

- - - Ekleme - - -

tns dekiler mars a gitmiş :F ya da gs maçına :F

Maç D smarttaydı:) ama herkez düşmüşken merhamet nasıl uçtu anlamadım :)

maç bahane olamaz my açık ara kadın dizisi merhamette öyle ama merhamet düşmemiş yükselmiş my bu sezon bitmezse iyi çok zor

Dün öbgzk feci düştü diye laflar söylüyodun, şimdi hatırla o lafları... Bugünde aynısı my de olmuş.

- - - Ekleme - - -

Maç D smarttaydı:) ama herkez düşmüşken merhamet nasıl uçtu anlamadım :)

d smart ın 2 milyon abonesi var nerdeyse :D neyse haftaya şov yapar gene my düşüşten sonra coşuyor :D

Merhametin sadece yeni bölümü değil , özetide uçmuş.

4 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 03.04.2013 20:00:57 20:47:05 4,75 14,62
5 MERHAMET (OZET) KANAL D 03.04.2013 19:59:15 20:09:50 4,66 15,56

Şuraya bakın 10 dk lık özet , nerdeyse my nin 47 dk lık özetiyle aynı almış.

- - - Ekleme - - -

d smart ın 2 milyon abonesi var nerdeyse :D neyse haftaya şov yapar gene my düşüşten sonra coşuyor :D

Aynen umarım haftaya büyük dram dizileri tekrar yükselişe geçer :)

@yakup09 merhamet'teki yükselmenin nedenini yazdım bir önceki sayfada,dizinin ilk bir kaç bölümüne göz gezdirmiş herkesin merak edeceği bir bölümdü,bir nevi finaldi,tüm hikaye çözüldü.Kitapta sadece tek bir merak unsuru kaldı senarist için,onu da bir sonraki bölümde kullanacağı söyleniyor,kısacası merhamet bitti.

Merhametin sadece yeni bölümü değil , özetide uçmuş.

4 MUHTESEM YUZYIL (OZET) STAR TV 03.04.2013 20:00:57 20:47:05 4,75 14,62
5 MERHAMET (OZET) KANAL D 03.04.2013 19:59:15 20:09:50 4,66 15,56

Şuraya bakın 10 dk lık özet , nerdeyse my nin 47 dk lık özetiyle aynı almış.

- - - Ekleme - - -

Aynen umarım haftaya büyük dram dizileri tekrar yükselişe geçer :)

10 dk lık özet olduğu için yüksek çıkıyo zaten 47 dk olsa 3 alırdı millet zaten yeni bölüm hemen başlıyo diye açık bırakmış karşılaştırma öyle olmaz

@yakup09 merhamet'teki yükselmenin nedenini yazdım bir önceki sayfada,dizinin ilk bir kaç bölümüne göz gezdirmiş herkesin merak edeceği bir bölümdü,bir nevi finaldi,tüm hikaye çözüldü.Kitapta sadece tek bir merak unsuru kaldı senarist için,onu da bir sonraki bölümde kullanacağı söyleniyor,kısacası merhamet bitti.

bakalım dediğin gibi olayların çözüğlmesi mi yükseltmiş haftaya anlarız :D

my bu sezon bitmezse işi çok zor artık miladı oldu

Bitmez bence, hem bakıldığında geçmiş dizilere; fazla siprizli, bilinmeyenli diziler daha az izlenir. Çünkü seyirci bi bölümü kaçırdımı dizi biter ve büyük rakamlar alamazlar. Bence büyük düşüş yaşamazlar

@xemrexxx haftaya eski durumuna gelir.Çarşamba da boş bir gün aslında,Muhteşem Yüzyıl'ı nerdeyse kimse sevmiyor artık ama yine de izleniyor,sevilen bir iş olsa onun da yeri değişebilirdi.Şu an pazartesi,perşembe günleri dışında ekranda çok sevilen iş yok.Tabi cuma kadar ıssız bir gün bir daha zor bulunur.

10 dk lık özet olduğu için yüksek çıkıyo zaten 47 dk olsa 3 alırdı millet zaten yeni bölüm hemen başlıyo diye açık bırakmış karşılaştırma öyle olmaz

Asıl 10 dk özette hiçbirşey olmaz. Hele o saatte millet daha yollarda , dışarda evine tam girmemiş..

@xemrexxx haftaya eski durumuna gelir.Çarşamba da boş bir gün aslında,Muhteşem Yüzyıl'ı nerdeyse kimse sevmiyor artık ama yine de izleniyor,sevilen bir iş olsa onun da yeri değişebilirdi.Şu an pazartesi,perşembe günleri dışında ekranda çok sevilen iş yok.Tabi cuma kadar ıssız bir gün bir daha zor bulunur.

sevilmiyor derkene?