3 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlla drama ile ilgili olduğunu sanmıyorum düşüşün.

Seksenler de düştü, Pis Yedili de. Komedilerde de düşüş var. Hem Merhamet de drama neden yükseldi?

Aslında hava bana pek mantıklı gelmedi. Denekler artmış olabilir mi diye düşünmeden edemedim. Neyse ne olduysa oldu. Yeni reytinglerimi bu.

Seksenler yükseldi. Pis yedilide büyük düşüş yaşamadı, küsratlarla fark var. Bakıldığında büyük dramların düşüşü diğerlerine göre hayli büyük.

Ben İntikam`ın düşeceğini sanmıyorum. Tahmin olarak 9.50 yazdım. Bi keresinde A/B`de maçı geçmişti. Tabii bugün geçecek diye bir iddiam yok. Ama ben 9-10 arası bir şey alacağını tahmin ediyorum.

yaşıyor ama rolü azaltıldı rüsemle evli rüstem mihrimahla evleneceğine yakın gönderielcek galiba rolü çok azaldı :T

Off hürem karşısımamı... Senarist çoktan bitirmiş bile. Bi ipi çekilcek o zaman :kiki:

bence olacak olan şu bu senaristten daha fazla zeka kullanmasını beklemediğimden hürrem nigar ın çocuğunu bulacak sonra onu kullanarak nigar ın rüstemden boanmasını sağlayıp rüstem ile mihrimah ı evlendirecek çocuğuna kavuşan nigar ya gidecek ya da haremde devam :)

bence olacak olan şu bu senaristten daha fazla zeka kullanmasını beklemediğimden hürrem nigar ın çocuğunu bulacak sonra onu kullanarak nigar ın rüstemden boanmasını sağlayıp rüstem ile mihrimah ı evlendirecek çocuğuna kavuşan nigar ya gidecek ya da haremde devam :)
hürrem evli adamla kızını evlendircek kadar çok mu güveniyo rüsteme? :)

Daye kim pardon? İbrahim paşa gitti yanında 2.50 reyting götürdü zaten, ama bizdeki ali ne ise sizdekide hürrem öyle. Hürremde gitse 4.50 reyting götürür. Zaten muhteşemi herkez hürrem için izliyor :)
dayede orda önemli bi rol oynuyuyodu , valide sultan gitti , ibrahim paşa gitti ama hala çok iyi hem ibrahim ve valide sultanda başrol sayılır

- - - Ekleme - - -

İşte o 15 ibonun gidişi içindi. Genelde gep 14 -15 arası bişey alıyodu. İbodan sonra 12 lere indi. İbrahim o dizinin direklerinden biriydi. Öbgzk aylin nasılsa ordada ibo öyleydi. :)
aylini iboyla bir mi tutuyosun :hihi: aylini daye hatunla bir tutmak lazım , iboyu aliyle , küçük osmanıda valide sultanla ama öbgzk total 7.5 ab 6 alıyo , muhteşem total 10 abde 10

rüstemdeki hırs ve açgözlülüğe güveniyi :F

Kendisinde olduğu gibi yani :kiki:

- - - Ekleme - - -

dayede orda önemli bi rol oynuyuyodu , valide sultan gitti , ibrahim paşa gitti ama hala çok iyi hem ibrahim ve valide sultanda başrol sayılır

- - - Ekleme - - -

aylini iboyla bir mi tutuyosun :hihi: aylini daye hatunla bir tutmak lazım , iboyu aliyle , küçük osmanıda valide sultanla ama öbgzk total 7.5 ab 6 alıyo , muhteşem total 10 abde 10

daya kim pardon? Dayeymiş. Ali , hürremle. İboyla , aylin. Osmanlada kanuni bir.. Aslında osmanın değeri daha fazla; bildiğin gibi osmanın denize düştüğü bölüm 27 almıştı :kiki:

Kendisinde olduğu gibi yani :kiki:

- - - Ekleme - - -

daya kim pardon? Dayeymiş. Ali , hürremle. İboyla , aylin. Osmanlada kanuni bir.. Aslında osmanın değeri daha fazla; bildiğin gibi osmanın denize düştüğü bölüm 27 almıştı :kiki:

aynen rüstem-hürrem tencere kapak :D
panpa aylin görevinde pek çok oyuncu geldigeçti my de 10-15 bölüm arasında :D