3 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kvp bu haftaolaaydı ab'de 7 alırdı en fazla..

MY ABde trende uymus 2.5-3 reyting dusmus. Aksine Merhamet cosmus. İlginc.

Dün öbgzk feci düştü diye laflar söylüyodun, şimdi hatırla o lafları... Bugünde aynısı my de olmuş.

- - - Ekleme - - -

Maç D smarttaydı:) ama herkez düşmüşken merhamet nasıl uçtu anlamadım :)

bunu söyleyeceğini zaten biliyodum sende bana demiştin öbgzknin fena düşüşü bile biüyi geçiyo , bende şimdi sana diyorum myın şok düşüşü bile öbgzkye total 2.5 ab 3.5 fark atıyo :)

Muhteşem'e bakın! :F:F:F:F

Ağızlarından düşmeyen "a/b" grubunda ben 12 alıyo deyince muhteşem zaten öyle alıyodu düşmedi diyenler 9,95'e ne diyecek???? :F

Aşırı güldüm reytingleri görünce. :))))))))

Muhteşem'e bakın! :F:F:F:F

Ağızlarından düşmeyen "a/b" grubunda ben 12 alıyo deyince muhteşem zaten öyle alıyodu düşmedi diyenler 9,95'e ne diyecek???? :F

Aşırı güldüm reytingleri görünce. :))))))))

ben de çok şaşırdım seni bu saate kadar bu konuda bu mesajla görmeyince :D

sizi reytinglerle baş başa bırakıyorum şimdilik tadını çıkarın saklayın bu listeyi. :F

Daha dün muhteşem yüksek diyolardı ertesi günü 9.95 en çok o güldürdü beni ya Allah'ın sopası yok işte. :F

neyse hadi sizi bakın. :F 9,95 :)))))))))))))))))

sizi reytinglerle baş başa bırakıyorum şimdilik tadını çıkarın saklayın bu listeyi. :F

Daha dün muhteşem yüksek diyolardı ertesi günü 9.95 en çok o güldürdü beni ya Allah'ın sopası yok işte. :F

neyse hadi sizi bakın. :F 9,95 :)))))))))))))))))
gülmeyi bırakıp sbt ile tns nin farklı şirketler olduğnu kavrayınca devam edelim panpa :F

e ne var bunda mydada valide sultan , ibrahim paşa gitti hemde valide başroldü ibrahimde öyle sayılır daye falan hepsi gitti

Daye kim pardon? İbrahim paşa gitti yanında 2.50 reyting götürdü zaten, ama bizdeki ali ne ise sizdekide hürrem öyle. Hürremde gitse 4.50 reyting götürür. Zaten muhteşemi herkez hürrem için izliyor :)

Daye kim pardon? İbrahim paşa gitti yanında 2.50 reyting götürdü zaten, ama bizdeki ali ne ise sizdekide hürrem öyle. Hürremde gitse 4.50 reyting götürür. Zaten muhteşemi herkez hürrem için izliyor :)

panpa ohannes ibo giti reytingte düşme olmadı :D hatta ibo gittikten sonraki bölüm ab de 15i geçti :D

panpa ohannes ibo giti reytingte düşme olmadı :D hatta ibo gittikten sonraki bölüm ab de 15i geçti :D

İşte o 15 ibonun gidişi içindi. Genelde gep 14 -15 arası bişey alıyodu. İbodan sonra 12 lere indi. İbrahim o dizinin direklerinden biriydi. Öbgzk aylin nasılsa ordada ibo öyleydi. :)

İşte o 15 ibonun gidişi içindi. Genelde gep 14 -15 arası bişey alıyodu. İbodan sonra 12 lere indi. İbrahim o dizinin direklerinden biriydi. Öbgzk aylin nasılsa ordada ibo öyleydi. :)

genelde 13 lerdeydi sonra 12 lere düştü ab de :) oyuncunun gidişi değil senaryonun totalleşmesinden gitti ab reytingi ibo 82. bölümde öldü 90.bölüme kadar hürrem 4 hatice 3 ölüm tehlikei atlattı haliyle ab grubunu kaybetti

genelde 13 lerdeydi sonra 12 lere düştü ab de :) oyuncunun gidişi değil senaryonun totalleşmesinden gitti ab reytingi ibo 82. bölümde öldü 90.bölüme kadar hürrem 4 hatice 3 ölüm tehlikei atlattı haliyle ab grubunu kaybetti

Bana kalırsa ibonun gidişi ab düşüşünde etkili. Zaten şuan kinse mihrimah yada süleyman için izlemiyor. Herkez hürreme focuslanmış durumda:) diziyi hürrem götürüyo bebce. :)