1 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayi bİttİ-kmoİ baŞlar 199 bÖlÜm

Yer Gök Aşk şimdi coşar. Ama İnşallah boşlukta yükselip Yalan Dünyayı geçemez totalde.

Bu hafta düşmüş sanki.Geçen haftada mı 35 dakikaydı 😕
Geçen hafta 30 dakikaydı.

Normal bence düşüşün olması. Geçen hafta da zaten düşecek demiştim. 4.50`nin üzerinde alsa iyidir Totalde. A/B`de banko 7`yi geçer.

Özet yaradı diziye. Hem de son 3 bölümdür ilk sezon havası seziyorum. :) En azından reklam hariç 4.50`nin altına inmedi. Eskiden 3 alırdı özetsizken. :)

karadayı yine süper bölümdü kenan şov yaptı adamım ya

Acun yine kosskoca 2 saatlik programı 1 oyunla geçirdi!

Zaten doğru düzgün rekabet yok sıkıcı. 1 oyun olunca daha da sıkıcı oluyor!

Survivor sadece 2 gün olmalı! Doya doya oyun izlemek istiyoruz!

Elalemin balık tutma macerasını izlemek istemiyorum ben dakikalarca boş yere!!

O bozok biran önce gitmeli o adadan, sonlara doğru baktım aşırı sinir oldum ona. Duyguda yavAş yavaş iyi gelmeye başladı bana. :) ümite torpil yaptılar :kiki:

survivor gönüllüler tam fiyasko bu yıl adamlar hepsi kaslı maslı ama sadece kaslı başka bişey yok balon gibi şişirmişler güç müç yok hiçbirinde :kiki:

survivor gönüllüler tam fiyasko bu yıl adamlar hepsi kaslı maslı ama sadece kaslı başka bişey yok balon gibi şişirmişler güç müç yok hiçbirinde

acun zaten dün akşam bunlara gördüğüm en kötü gönüllüler takımısınız dedi sizi uyarim şimdiden yoksa sizden kimse kalmaz bu gidişle dedi:kiki::kiki:

survivor gönüllüler tam fiyasko bu yıl adamlar hepsi kaslı maslı ama sadece kaslı başka bişey yok balon gibi şişirmişler güç müç yok hiçbirinde

acun zaten dün akşam bunlara gördüğüm en kötü gönüllüler takımısınız dedi sizi uyarim şimdiden yoksa sizden kimse kalmaz bu gidişle dedi:kiki::kiki:

Aynen ya Acun bile ezikledi onları. :F Görüntüyle olmuyor bu işler. :D