batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Bencede.Yalan Dünyaya 3.55 vermenden belli.
![]()
Ben olsam Yalan Dünya'yı listeye sokmazdım o derece sevmiyorum
Bencede.Yalan Dünyaya 3.55 vermenden belli.
![]()
Ciddi ciddi cevap vermişssinKArşilaştirmalı denecek şekilde cevap yazmişssin
Ben zaten yorumda demişim "fink atmak" "hafta sonu" gibi kelimeleri kullanarak belirtmişim.Destan yazıp kendini yormuşssun
![]()
İst. hava biraz soğuk![]()
Bu arada bugün Karadayı reklamsız gitti diyemiyecem çünkü Acun da Karadayı'ya özenip aynı anda reklama girdi.![]()
Ben olsam Yalan Dünya'yı listeye sokmazdım o derece sevmiyorum![]()
Harbiden girmemiş mi?22:30 - 22:45 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.61 , 2) ATV: 6.42 , 3) KANALD: 5.85 , 4) FOX: 5.79 , 5) SHOW: 1.31
Yalan Dünya'm yükselmiş.
Survivor hiç reklama girmiyor mu?
1.sayfada reklam kuşaklarını filan bitince güncellicem merak olmasın![]()
Senin düşüncen.Ben olsam Yalan Dünya'yı listeye sokmazdım o derece sevmiyorum![]()
Bilmem Valla. İddialı olmak istemiyorum. Anlıklarda 4.50`nin altına inmedi (reklam hariç). Tabii SBT bu. Dün Survivor SBT`de coştu ama TNS`de 7-8 aldı.Yalan Dünya'yı 4 reyting yaptım dahasını da vermiyorum valla @RevaN![]()
Survivor reklamlı hali 9 mu?Girdi tabi ki o kadar da değil.![]()
Oha Yalan Dünya tekrar reklam 4. kuşak 22.59
Vasfiye varmıydı ?
Evet.Bölüm çok iyiydi. Ama reklamı arttırmışlar. Toplamda 4. kuşak reklamı da sayarsak, her reklam da 15 dakika farz saysak tam 60 dakika reklam veriler.
Sanal reklamları ekleme bile![]()
Her sali neler çektiğimi amlamışsındır son yarım saat reklamAynen.30 dakikadır reklamda dizi yahu.
![]()