1 Nisan 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süresi kısalan "Yalan Dünya" tamı tamına 95 dakika sürdü. Şuan reklamda. Reklamdan sonra da devam ederse yuh artık! :)))

Yalan Dünya`nın düşeceğini zaten bekliyordum ama yine de iyi gitti. Çünkü, reklamsız 4.50`den aşağı inmedi. 4.50`den aşağıdaki rakamları reklam rakamlarıydı.

Eskiden 3 falan alırdı. Son bölümler bana ilk sezonu hatırlattı.

Totalde 4.50`yi geçsin yeterli, A/B`de 7 reytingi geçer yarın. :)

Ya Yalan Dünya ne kadar komik bir bölümdü gülmekten yarıldım süperdi. :)

OF OF OF :X hafta sonu millet çok yoruldu fink atmaktan heralde :F:F Şimdi evde dinleniyorlar belliki :X

Haftasonu ve pazartesiyi kıyasladın ya ben de ona güldüm. :F Sende bir aynştaynlık seziyordum zaten. :)))

Haftasonu herkes gezer hava iyiydi, tatil oh mis evde ne yapsın...

Pazartesi günü herkes işinden geldi yorgun argın sendromlu sendromlu, insanlar oturdu tv'sini izliyor. :)))

Ayrıca hava durumundan bahset derseniz bu akşam Ankara'da sağanak yağış var. Bir ara fırtına gibi bir şey de oldu. :D:D

Yarın tahminleri merak ediyorum.Sallamasyon tahminler yaptım bugün aceleyle.Umarım toslamam :D

- - - Ekleme - - -

Yarın tahminleri merak ediyorum.Sallamasyon tahminler yaptım bugün aceleyle.Umarım toslamam :D

Yalan Dünya'nın kısa hali 95 dakikaysa uzun halini düşünemiyorum. :F

Herkes aynşatayn oldu, oraya buraya saldırıp kendini akıllı zannedenler bile var. :A

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bencede. :D Yalan Dünyaya 3.55 vermenden belli. :D

Bu arada bugün Karadayı reklamsız gitti diyemiyecem çünkü Acun da Karadayı'ya özenip aynı anda reklama girdi. :D

- - - Ekleme - - -

İyiymiş ya demek ki akıllı görünüyormuşum dışarıdan. Oysa ben akıllı olduğumu bile iddia etmemiştim. :))) İyi, iyi. Güzel oldu bu. :)))

Yalan Dünya`nın süresinin uzanması iyi oldu. Kısa süre iyiydi ama reyting olarak düşüktü. Survivo 23.45`te bitiyorsa, Yalan Dünya da 23.00`te bitsin.

80 dakikaydı 15 dakika uzanmış. :) Herkes kısa süreye geçmeden geçmek anlamsız. Ancak Galip Derviş gibi PT2 dizisinde işe yarar bu.

Haftasonu ve pazartesiyi kıyasladın ya ben de ona güldüm. :F Sende bir aynştaynlık seziyordum zaten. :)))

Haftasonu herkes gezer hava iyiydi, tatil oh mis evde ne yapsın...

Pazartesi günü herkes işinden geldi yorgun argın sendromlu sendromlu, insanlar oturdu tv'sini izliyor. :)))

Ayrıca hava durumundan bahset derseniz bu akşam Ankara'da sağanak yağış var. Bir ara fırtına gibi bir şey de oldu. :D:D

Ciddi ciddi cevap vermişssin :X KArşilaştirmalı denecek şekilde cevap yazmişssin:X Ben zaten yorumda demişim "fink atmak" "hafta sonu" gibi kelimeleri kullanarak belirtmişim.Destan yazıp kendini yormuşssun:X

İst. hava biraz soğuk :(