30 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar bir dizinin tutması icin ortalama kac reyting almalıdır ?

kanald felan hiç acımaz düşüş 2-3 hafta sürdümü hele ben öyle biliyorum en itinalı kanal fox bu konuda sanırım değil mi ?
misal cuma günü çogu 6-8 arasında gidip geliyor bunlar sıralamada gerilemesse bişey olmaz ben böle biliyom

Kanald kolay kolay bir dizinin arkasinda durmaz zaten... Kötü yol - kayıp sehir gibi dizileri 2-3 bölüm düsüs'den sonra anidan kaldırdılar.. O dizilerde 4.5 - 5 reyting ortalama alıyordu, buna rağmen yayından kaldırıldı

gayet tabi, kanald startv atv örneklerini verelim, 20de baslayan diziler mesela...

Kanal D için 5 reyting bile az mesela, total için diyorum. Ama Yalan Dünya gibi A/B yapımı hariç.

Atv için 4 reytingin üstünde alsa o dizi devam eder genelde.

Star'ın PT-1'de pek dizisi yok zaten, Muhteşem farklı bir noktada. Dila ve 20 Dakika var. Dila 5'in üstünde olduğu sürece örneğin, devam eder dizi.

Genel olarak toparlarsak PT-1'de yer alan dizi 4-5 reyting almalı tutması için.

Kanal D için 5 reyting bile az mesela, total için diyorum. Ama Yalan Dünya gibi A/B yapımı hariç.

Atv için 4 reytingin üstünde alsa o dizi devam eder genelde.

Star'ın PT-1'de pek dizisi yok zaten, Muhteşem farklı bir noktada. Dila ve 20 Dakika var. Dila 5'in üstünde olduğu sürece örneğin, devam eder dizi.

Genel olarak toparlarsak PT-1'de yer alan dizi 4-5 reyting almalı tutması için.
düsündüğüm gibi... Tesekkürler

survivor akşam gönüllüler 10 - 1 nasıl yendiler inanamadım ünlüler bu akşam her 2 oyunuda kazanmalarını istiyorum

reytingler felaket düsük dünde böleydi tatil olduda bizim mi haberimiz yok :) 7.75 tek oyun ama en az 9 bekliyodum

bu gün iki oyun var 10 bekliyorum 7.75 çok düsük ab reytingleride düsük 2 reyting ilk 5e girmis :D

Şefkat Tepe yine süper gitmiş tebrikler şefkat tepe Survıvor bu sene hiçte iyi değil geçen sezonlar daha iyiydi yakında düşücektir iyice

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,560
Son Üye
kingofcs