30 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şefkat Tepe yine süper gitmiş tebrikler şefkat tepe Survıvor bu sene hiçte iyi değil geçen sezonlar daha iyiydi yakında düşücektir iyice

Hemen reytinge göre yorumlar başlamış. Yahu biri de reytingden bağımsız yorum yapsın. Bir dizinin veya programın reytingi düşünce kötü diyorsunuz, reytingi yükselince çok iyi bölümdü diyorsunuz...

- - - Ekleme - - -

Survivor 7.75 nedir abi?? Neden bu kadar düştü?? Dün akşam sıkıcıydı dedim zaten ama 9 falan alır diye düşünmüştüm. 7.75 alacak kadar da sıkıcı değildi. :D

[TD="align: center"]"4"[/td][TD="align: center"]BEN BILMEM ESIM BILIR[/td][TD="align: center"]KANAL D[/td][TD="align: center"]30.03.2013[/td][TD="align: center"]19:44:03[/td][TD="align: center"]23:29:59[/td][TD="align: center"]5,59[/td][TD="align: center"]15,2[/td]

Eşim Bilir 2.likten düşmüyor diyenlere selam olsun. :))) 4.lüğe kadar düşüvermiş. :)))

Moderatörün son düzenlenenleri:
reytingler gerçekten düşük tüm yapımlar nerdeyse düşmüş survivor 7.75 reyting almış ab 7.35 e düşmüş anlamıyorum neden bukadar düşüş var , eşim bilir 5.59 almış ab 5.44 reytinge düşmüş , şefkat tepe 6.04 reyting alarak iyi gitmiş ama ab 1.95 e düşmüş , lale devri 5.84 alarak çok iyi gitmiş ab 3.32 almış , çığlık 3 almış daha yüksek beklerdim ama tüm yapımlar düşük , yağmurdan kaçarken 2.12 reyting almış ab 1.85 alara kötü gitmiş

Bugun Reytingler Kendine Gelir Dünkü Taban Reytingler çok düsük survivor 11 alsa esim bilir 7 8 almasi lazımsurvivor 10 alsa esim bilir 6 7 alması lazım taban reytingleri çok düsük gelmis bu cumartesi

yinede sefkat tepe ve survivor zirvede :)

Bugun Reytingler Kendine Gelir Dünkü Taban Reytingler çok düsük survivor 11 alsa esim bilir 7 8 almasi lazımsurvivor 10 alsa esim bilir 6 7 alması lazım taban reytingleri çok düsük gelmis bu cumartesi

Survivorseverlere kötü haber!

Dokunulmazlık oyunu geçen senelerdeki gibi yine 1 kere olacakmış. :(

Bu sene ilk hafta için 2 dokunulmazlık oyunu olmuş... İlginç...

- - - Ekleme - - -

Cumartesi: Ödül Oyunu

Pazar: Ödül Oyunu + Dokunulmazlık Oyunu

Pazartesi: Sembol Oyunu

:(

- - - Ekleme - - -

ada konseyini unutma pazar var pazartesi de sonuçlar

- - - Ekleme - - -

bugün 10 geçer bence ab 11 bekliyorum

- - - Ekleme - - -

cumartesi : ödül oyunu
pazar : ödül oyunu + dokunulmazlık + ada konseyi
pazartesi : dokunulmazlık sembolü + ada konseyi sonuçları

Düşük herkes. Yaza kadar böyle gidecek sanırım :T: Sıkıcı günler başladı.

Cuma günü'de reytingler bukadar düsükdü... Herkes tatile gitmis anlasilan :)

Havalar yarından itibaren soğuyor, heralde yükselir rakamlar. Ama baya bi düşüş var..

Reytingler oldukça düşmüş. Dün de böyleydi. Arka Sokaklar hariç.

Survivor zirvede ancak gözle görülür düşüş var.

Şefkat Tepe totalde yine çok iyi, A/B`de kötü gitmiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir düşüş yaşamış. Totalde 4. sıraya gerilemiş, A/B`de 2. sırada. Dün biraz izledim. Vasat bir bölümdü. Fazla eğlendirmedi. Bu akşamki eğlenceli olacak gibi.

1 Erkek 1 Kadın iki grupta da vasat gitmiş. Eskiden A/B`si çok iyiydi, son zamanlarda orada da düştü.

Yağmurdan kaçarken kötü başlamış.

Umutsuz Ev Kadınları fena gitmemiş.

Benzemez Kimse Sana da vasat.

Hemen reytinge göre yorumlar başlamış. Yahu biri de reytingden bağımsız yorum yapsın. Bir dizinin veya programın reytingi düşünce kötü diyorsunuz, reytingi yükselince çok iyi bölümdü diyorsunuz...

- - - Ekleme - - -

Survivor 7.75 nedir abi?? Neden bu kadar düştü?? Dün akşam sıkıcıydı dedim zaten ama 9 falan alır diye düşünmüştüm. 7.75 alacak kadar da sıkıcı değildi. :D

[TD="align: center"]"4"[/td][TD="align: center"]BEN BILMEM ESIM BILIR[/td][TD="align: center"]KANAL D[/td][TD="align: center"]30.03.2013[/td][TD="align: center"]19:44:03[/td][TD="align: center"]23:29:59[/td][TD="align: center"]5,59[/td][TD="align: center"]15,2[/td]

Eşim Bilir 2.likten düşmüyor diyenlere selam olsun. :))) 4.lüğe kadar düşüvermiş. :)))

bana 1 tane yorumumu göstersene olumsuz şefkat tepe başladığı günden belli her zaman süper bölümler izletmiştir yaında da 1.ci olucaktır reytinge göre yorumlar yapan sizlersiniz asıl

Moderatörün son düzenlenenleri:
şefkat tepe yine çok iyi gitmiş helal olsun
reytingler düşmüş yaz geliyo normaldir

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

aynen dediğim gibi olmuş böylesi daha güzel olur aga

Karagül'ün tekrarı iyi gitmiş. Yağmurdan Kaçarken çok kötü başlamış. Alev Alev'i bitirmeseydi keşke atv.

Survivor oldukça düşük bence sıcakların gelmesi bahane değil daha Nisan'a yeni giriyoruz..