Hazem
Favori Üye
Eskiden bana mısın demezdi bu kadar düşük aldığı hatırlamıyorum survivor'un bu zamanlarda.
ama eskiden diğerleride yüksekti yani hepsinde düşüş var
Eskiden bana mısın demezdi bu kadar düşük aldığı hatırlamıyorum survivor'un bu zamanlarda.
Yine Showculuk yapıyorsun diyeceksiniz ama Acun Show TV'den Star TV'ye geçince düşüş yaşadı.
katılıyorum acun show la özdeşleşmişti stara yakışmıyo hiç
Yetenek Sizsiniz'in incelemesini yapmıştım bu sezon oda düşüşte idi.
o ses türkiye ve yetenek sizsiniz yükseldiler bu sezon daha iyi gittiler sadece survivor biraz düşük ama çok değil
o ses türkiye ve yetenek sizsiniz yükseldiler bu sezon daha iyi gittiler sadece survivor biraz düşük ama çok değil
finali daha yüksekti o ses te çok daha yüksekti geçen sezon 7 - 8 ama bu sezon çok daha yüksek gittiYetenek Sizsiniz'in incelemesini yapmıştım bu sezon oda düşüşte idi.
Yine Showculuk yapıyorsun diyeceksiniz ama Acun Show TV'den Star TV'ye geçince düşüş yaşadı.
Yanlış düşünüyorsun.
İlk olarak O Ses bu sene coştu resmen. 15'leri gördü "Tns" olmasına rağmen. Ama geçen seneki O Ses reytinglerine bakarsan düşükmüş "Agb" olmasına rağmen...
Oysa Agb reyting şişiriciliğiyle tanınır fazla fazla verir.
Yetenek Sizsiniz'de bu sene faklı yetenekler vardı ve büyük ilgi çekti. Psy'nin de gelmesiyle çok yüksek reytingler aldı. Geçen sene de oranları böyleymiş. Yani reyting düşürücü Tns'ye rağmen yine çok iyi gitmiş.
Kötü giden Survivor oldu sadece. Geçen sene neredeyse sürekli 10 üzeri alan program bu sene 7.75'e kadar düştü. Sanırım bu reyting düşüklüğü @takas'ın da söylediği gibi bu seneki Survivor'ın kadrosunun geçen senelere göre kötü olmasından kaynaklı. Umarım zamanla artar...
acun survivor a erkek ve bayan mankenleri doldurmuş ama heycan veren isimler yok malesef ben netten 2 bölümünü izledim pek zevkli değildi bir nd yok aga
Evet aynen dediğin gibi bu sezon Acun göze hitap etmek istemiş. Ama napalım biz görüntüyü rekabet olmadıktan sonra. Nihat Doğan sezonu efsaneydi zaten. Geçen sezon da çok çok iyiydi rekabet açısından.
Umarım bu sezon da zamanla rekabet artar. :S