25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KMOİ'de oyuncu bi kadın yarişiyor.Ben onu Asmalı Konak'ta hizmetçi roluyle tanımıştım.Halada öyle biliyorum:F:F

karadayı harika dizi ya kenan nasıl bir adamdır oynadığı tüm diziler bu akdar efsane olan bu akdar tutan başka bi isim yok cidden helal olsun adama karizmasıyla oyunculuğuyla her hafta hayran bırakıyo 10 numara adam
reytingleri de süper zaten helal
yalan dünya anlıkta 8 görmüş oha bbeb gazıyla uçmuş tebrikler
survivorda iyi gitmiş ama acun pazartesiden vazgeçli cumartesi pazara full konsantre olmadğı için düşük alıyo o günlere full oyun vs. koyma haftasonu uçar pztsi gerek yoktu bence ya da geçen yıl ki gibi sadece sembol falan uyduruk şeylerle geçiştirebilirdi

- - - Ekleme - - -

yine başlamış reklam muhabbetleri adamlar sanki kanlların maliye müdürü arkadaş demekki öyle kazanıyolar sizene yav :kiki:

karadayının reklamınamı taktınız şimdide karadayı süper aynen devam

O kadar yurekliyseniz karadayi ile ugrasmaya hadi Survivor'un reklam araliklarini yazin gorelim. :)

Yahu bende diyorum ki sana ilk 1 saat içindeki reklam aralıklarına bak.Karadayı reklam bombardimanı yaparken diğerleri napıyordu? Survivor 2.reklamını 21:30'da vermiş.eeee??? Bu arada survivor kaçta başladı?

---ekleme----

Soruma cevap vereydin ya:(

veremez bosuna bekleme :)

forumda artık şu moda başladı baktın reytinglerde baş etme gibi bi ihtimalin yok yan etlenlere saldır :D reklam vermiyo falan filan :D reklam verince zaten izleyenler hemen kapatacaktı tv yi yav herkesin reklam süreleri aynı 1 saat içinde 15 dk reklam her kanal her dizi STV HARİÇ ŞEFKAT TEPE FARKLI DESENLER EKİP 1 İKİ DÜNYA ARASINDA HIZIR EKİP BUNLAR SAATTE 3 KEZ REKLAM 5-6-7 DK LIK KISA KISA
1 saat içinde tüm diziler tüm programlar 15 dk verir bazıları 16-17 fazlası imkansız sıktı artık şu reklam muhabbetleri valla herkesin reklam süreleri 3 aşağı 5 yukarı aynı

Bosver takma. Yarin yine Reytingleri gorduklerinde bugun nasil kaybolduklari gibi yarinda kaybolurlar.
Karadayinin reklami ortada. Biz arka arkaya reklam verirken kimlerin faydalanmak icin ugrastigida ortada. O yuzden bu tur kisileri takmayacaksin, bosuna sinirlenmeyeceksin, bosuna tansiyonu yukseltmeyeceksin :)

gözleri var görmezler karadayı jenerik döndü reklam 21:05 tekrar reklam
bu arada survivor iki defa geçti karadayıyı farklı şekilde
bunu görmeyen insan art niyetlidir arkadaş
karadayı 4 kuşak reklam vermese survivor nasıl geçicek karadayıyı
hem survivor geçtiğimiz sezonlardaki havasında değil çünkü cumartesi pazar bende izliyorum larissa var diye!

tamam atv nin klasik taktiği işte 90 dk reklam yok ne büyüttünüz sona 30 dk reklam :D

Dizinin jeneriginden sonra reklama girdi. Sonra reklamdan sonra 15 dk. civari yayinlandi tekrar girdi reklama. Dondu 1 saat 26 dk. film tadinda izlendi. sonrasi zaten reklam ve son sahne

O kadar yurekliyseniz karadayi ile ugrasmaya hadi Survivor'un reklam araliklarini yazin gorelim. :)
@Mahoni 21:30 diye 2.kuşak reklamı diye yazmişti.Şimdide tv arşivinden baktim .Telif haklarından dolayı 20:36'dan başlıyor yayın ama yeni bölümü 20:30'da girmiştirler.Yani Karadayı reklam bombardumanı yaparken Survivor'da TAM 1 saat reklamsız gitmiş.

karadayı harika dizi ya kenan nasıl bir adamdır oynadığı tüm diziler bu akdar efsane olan bu akdar tutan başka bi isim yok cidden helal olsun adama karizmasıyla oyunculuğuyla her hafta hayran bırakıyo 10 numara adam
reytingleri de süper zaten helal
yalan dünya anlıkta 8 görmüş oha bbeb gazıyla uçmuş tebrikler
survivorda iyi gitmiş ama acun pazartesiden vazgeçli cumartesi pazara full konsantre olmadğı için düşük alıyo o günlere full oyun vs. koyma haftasonu uçar pztsi gerek yoktu bence ya da geçen yıl ki gibi sadece sembol falan uyduruk şeylerle geçiştirebilirdi

- - - Ekleme - - -

yine başlamış reklam muhabbetleri adamlar sanki kanlların maliye müdürü arkadaş demekki öyle kazanıyolar sizene yav :kiki:

şu kenan imirzalıoğlu yaşlanmadan önce osman sınavla tekrar biraraya gelip bi aksiyon dizi yapsalar fenamı olur?

@Mahoni 21:30 diye 2.kuşak reklamı diye yazmişti.Şimdide tv arşivinden baktim .Telif haklarından dolayı 20:36'dan başlıyor yayın ama yeni bölümü 20:30'da girmiştirler.Yani Karadayı reklam bombardumanı yaparken Survivor'da TAM 1 saat reklamsız gitmiş.

Ya bak kim faydalanmis simdi :) Karadayi bugun hem film tadindaydi, hemde yeterince reklam verdi. Yayin Politikasi bence gayet iyi boyle.