21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
popstardan umutluydum ama gelecek haftalarda yukselecektir,galip dervişe tebrikler,buyuk başarı,

yok aga ab grubunda en fazla izlenen yapım olmuş 30 share öyle olmuyomu benmi yanlış biliyorum

yok aga yanlış yere bakıyon ab de de 3.olmuş boşuna o sıralamayı yapmıyolar ya :D sharin yanındaki kısım reyting işte oraya bakacan mesela vadi total 13 ab 10.5 almış share bakarsan müge anlı zirvede :kiki:

yok aga yanlış yere bakıyon ab de de 3.olmuş boşuna o sıralamayı yapmıyolar ya :D sharin yanındaki kısım reyting işte oraya bakacan mesela vadi total 13 ab 10.5 almış share bakarsan müge anlı zirvede :kiki:

ben birincilik anlamında söylemiyorum aga izleyen kişi sayısı anlamında bilmeme anlatabildinmi

Derviş Galip+Yalan Dünya Pazartesi`yi sırtalayabilirler bence. Perşembe Dervişe ihtiyaç yok ki. Pazartesi var.

ben birincilik anlamında söylemiyorum aga izleyen kişi sayısı anlamında bilmeme anlatabildinmi

aga tamam işte reytinge bakacan adamlar kafalarına göre sıralamamışlar ya 3.sırada ab grubunda :D geç saatlerde yayınlanan yapımlara bak share i yüksek olur çünkü tv de fazla rakibi olmaz share si yüksek olur reytinge bakılır

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD] UNUTMA BENI[/TD]
[TD] FOX TV
[/TD]
[TD] 15:22:17[/TD]
[TD] 16:35:50[/TD]
[TD] 4,01[/TD]
[TD] 24,82

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] INTIKAM
[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:37:29[/TD]
[TD] 22:59:38[/TD]
[TD] 7,06[/TD]
[TD] 17,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hangisi daha çok izlenmiş?

İntikam düşmüş ama ab'sini daha fazla bekliyodum.
galip ilk hafta şerefine bu kadar yüksek aldı bence. Genelde ilk bölümler çok yüksek ikincide direkt düşüyor. Bence haftaya totel 4 ab 6 ya iner. :)
pop star çok da iyi gitmemiş.

[TR]
[TD]8[/TD]
[TD] UNUTMA BENI[/TD]
[TD] FOX TV[/TD]
[TD] 15:22:17[/TD]
[TD] 16:35:50[/TD]
[TD] 4,01[/TD]
[TD] 24,82
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] INTIKAM[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:37:29[/TD]
[TD] 22:59:38[/TD]
[TD] 7,06[/TD]
[TD] 17,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hangisi daha çok izlenmiş?

unutma beniyi izleyen kişi sayısı fazla olması lazım ben sırlaama bakımında demiyorum

[TABLE="class: table table-bordered table-striped rating-detail-table"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] GALIP DERVIS[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 22:59:52[/TD]
[TD] 00:44:56[/TD]
[TD] 8,17[/TD]
[TD] 30,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bütün yapımlardan fazla izlenmiş fark-ı engin günaydın

Kardes sen galiba share e baktin. O saatte baska yapim kalmadigi icin 30 share almasi normal cünkü share demek sadece acik olan tv ler demek.

unutma beniyi izleyen kişi sayısı fazla olması lazım ben sırlaama bakımında demiyorum

İntikamı açık ara daha fazla kişi izlemiş. Unutma Beni boş saatte yayınlandığı için sharesi yüksek. O reytingle İntikamın yayınlandığı saatte yayınlansaydı 9-10 share alabilirdi ki, 20.00`de yayınlansa Unutma Beni 1 reyting falan alır.

Galip Derviş haftada iki gün Pazartesi ve Perşembe yayınlansa iyiydi. :D

bugün netten galip dervişi izlicem avrupa yakasından beri burhan abiyi özledim

bir burhan altıntop kolay yetişmiyiiiiiiiiiiiiiiiii