Şah Mat | 9. Bölüm |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
19 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 11:30

WesTxCoasT, kvp ve birçok kişi bazı gerekli eşyaları Otel'e taşımaktadırlar. Nakliye aracının arkasında duran kişi elindeki televizyonu eşyaları almak için kvp gelmiştir.

kvp: Hadi gönder abi gönder.

Kasadaki adam televizyonu kvp'ye fırlatır. kvp bir anda gelen televizyon karşısında yere düşer. WesTxCoasT gelir.

WestxCoasT: Ne oldu? Tutamadın mı tüylü bamya?
kvp: Kime diyosun sen? Bana mı sordunuz taşınırken?
WestxCoasT: Hemen assoliste bağlıyo abi ya. kvp al abi bi Snickers ye.

kvp Snickers'ı açıp yer.

WestxCoasT: İyi misin abi?
kvp:Çok iyi geldi.
WestxCoasT: Açken sen, sen değilsin. Snickers. Açlığını yok et.
kvp: Ne diyon oğlum sen?

Dizinin en çok beğendiğim yeri burası oldu.Sanal reklam almişssin dizi artık para basıyor galiba :F:F

Sıkıcı bi bölümdü.Rolüm azalmiş.Takaslar'dan farkım yok.Rolümün kuvveti gittikçe düşüyor.Bende yol yakınken ölmek isteyebilirim haberin ola..Dediğim tek güzel tarafı sanal reklam uygulaması olmuş :X

Son düzenleme:

Dizinin en çok beğendiğim yeri burası oldu.Sanal reklam almişssin dizi artık para basıyor galiba :F:F

Sıkıcı bi bölümdü.Rolüm azalmiş.Takaslar'dan farkım yok.Rolümün kuvveti gittikçe düşüyor.Bende yol yakınken ölmek isteyebilirim haberin ola..Dediğim tek güzel tarafı sanal reklam uygulaması olmuş :X

Para lazım paraaa. :F

Sıkcı olduğunun farkındayım. Tıkla.

Para lazım paraaa. :F

Sıkcı olduğunun farkındayım. Tıkla.

Biliyorum Matt dizisinden öyle şeyler yaptiğini :X Oraya takılmadım.Rolümün hafifiliğinden bahsettim.ilk bölümler arabanın içinden el işaretiyle adam çağirdiğim Forumdash nerde petrol varillerine saldıracak kadar düşen Forumdash nerde:(

Haa birde variller kurşun geçirmez mi? çatişmanın arasında hiç mi bi varile kurşun gelip patlama olmaz? Ceva neden öldü durup dururken? Gözü kör oldu deme :X

Biliyorum Matt dizisinden öyle şeyler yaptiğini :X Oraya takılmadım.Rolümün hafifiliğinden bahsettim.ilk bölümler arabanın içinden el işaretiyle adam çağirdiğim Forumdash nerde petrol varillerine saldıracak kadar düşen Forumdash nerde:(

Haa birde variller kurşun geçirmez mi? çatişmanın arasında hiç mi bi varile kurşun gelip patlama olmaz? Ceva neden öldü durup dururken? Gözü kör oldu deme :X

diziyi takip etmiyodu @cevaa ben de öldürdüm :F Öldürmek için de çatışmaya yolladım işte :D

Düşüşte olduğunu düşünme. Her şey önümüzdeki 2 bölümde. :ok:

diziyi takip etmiyodu @cevaa ben de öldürdüm :F Öldürmek için de çatışmaya yolladım işte :D

Düşüşte olduğunu düşünme. Her şey önümüzdeki 2 bölümde. :ok:

Sağ kolum takip etmiyormuymuş :bağır: Büyük bi boşluğa düştüm güvendiğim dağlara kar yağdı @cevaa

Senaryoyu toparlayacağina inanıyorum :X

bu bölümde malesef hayal kırıklığı yarattı ama böyle bölümlerin ardından fırtınalar kopar acaba Derin Darbe kim benim manitaya göz dikmiş ama yinede tabriği hak ediyosun @XanTier

Ben herzaman açık konuşurum ve beğendiğimi ve beğenmediğimi de dile getiririm.. Şahsen beklentilerim yüksekti ve maalesef beklentilerimi karşılayamadı.. 1 tane repliğim olmuş.

Hiç kimse beğenmedi yav :F

Beğeneceğiniz düşünmedim zaten. :D
@Fks14 Tıkla

aga fks14 ün kafasını koparttır bana yolla gitsin :kiki: raconumuz olsun aga :D