- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
aga orayı okudum zaten öldüğü yazmı belki yaralı olabilir diye dedim
Düzenledim. Oldu mu?
aga orayı okudum zaten öldüğü yazmı belki yaralı olabilir diye dedim
19 Eylül 2032, Forumdash'ın Yeni Oteli, 11:30
WesTxCoasT, kvp ve birçok kişi bazı gerekli eşyaları Otel'e taşımaktadırlar. Nakliye aracının arkasında duran kişi elindeki televizyonu eşyaları almak için kvp gelmiştir.
kvp: Hadi gönder abi gönder.
Kasadaki adam televizyonu kvp'ye fırlatır. kvp bir anda gelen televizyon karşısında yere düşer. WesTxCoasT gelir.
WestxCoasT: Ne oldu? Tutamadın mı tüylü bamya?
kvp: Kime diyosun sen? Bana mı sordunuz taşınırken?
WestxCoasT: Hemen assoliste bağlıyo abi ya. kvp al abi bi Snickers ye.
kvp Snickers'ı açıp yer.
WestxCoasT: İyi misin abi?
kvp:Çok iyi geldi.
WestxCoasT: Açken sen, sen değilsin. Snickers. Açlığını yok et.
kvp: Ne diyon oğlum sen?
Dizinin en çok beğendiğim yeri burası oldu.Sanal reklam almişssin dizi artık para basıyor galiba
Sıkıcı bi bölümdü.Rolüm azalmiş.Takaslar'dan farkım yok.Rolümün kuvveti gittikçe düşüyor.Bende yol yakınken ölmek isteyebilirim haberin ola..Dediğim tek güzel tarafı sanal reklam uygulaması olmuş
Para lazım paraaa.
Sıkcı olduğunun farkındayım. Tıkla.
Biliyorum Matt dizisinden öyle şeyler yaptiğini Oraya takılmadım.Rolümün hafifiliğinden bahsettim.ilk bölümler arabanın içinden el işaretiyle adam çağirdiğim Forumdash nerde petrol varillerine saldıracak kadar düşen Forumdash nerde
Haa birde variller kurşun geçirmez mi? çatişmanın arasında hiç mi bi varile kurşun gelip patlama olmaz? Ceva neden öldü durup dururken? Gözü kör oldu deme
diziyi takip etmiyodu @cevaa ben de öldürdüm Öldürmek için de çatışmaya yolladım işte
Düşüşte olduğunu düşünme. Her şey önümüzdeki 2 bölümde.
Sağ kolum takip etmiyormuymuş Büyük bi boşluğa düştüm güvendiğim dağlara kar yağdı @cevaa
Senaryoyu toparlayacağina inanıyorum
Senaryo zaten toplu. Sadece yeni bölümler yayınlanmadı
HAftalık düzene geçtin dimi? 2 gün sonra zart diye yeni bölüm ortaya cıkmasın 😕
aga fks14 ün kafasını koparttır bana yolla gitsin raconumuz olsun aga
aga fks14 ün kafasını koparttır bana yolla gitsin raconumuz olsun aga
dizi icabı ne sağol