Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Fragmanı

aga geçen bölüm anlıklar düşüktü çünkü kimse bölümü beğenmedi +maç vardı sıkılanlar maça geçti.

- - - Ekleme - - -

Bu bölüm 15 bekliyorum.Poyraz gelmiş kolay mı:D

aga fazla uçma 16+ kesin falan nereye kesin 15 bile zor ama bölüm harbi süper olacak

Polat Alemdar kim ulaaan?

İnşallah uzun süre kalır dizide.

Video silinmiş :(

maç var ama 22,05 te dizi 20.00 de başlaması lazım çünkü önemli bir maç

Necati Sasmaz'in saglik durumuna cok üzüldüm.. Tekrardan gecmis olsun. Adamlar neyapsin, her hafta 120 dakkikaya kadar süren bölüm cekiyorlar, bunun benzeri düyada yok! Bizde, yok begendik, begenmedik tartismasina giriyoruz.. Gercekten tüm ekibin yüregine saglik.. Adamlar nasil cekiyor allah bilir.. Zaten, Kurtlar Vadisi'ne "Dizi" demek, yanlis olur. Ben Vadiyi "dizi" kategorisinde hic görmedim. Dizi dedigin, TV'de yayinlanan diger yapimlardir. Kurtlar Vadisi Efsanesinin benzeri yok, böyle bir Efsane de bir daha gelmez.

Necati Sasmaz'in saglik durumuna cok üzüldüm.. Tekrardan gecmis olsun. Adamlar neyapsin, her hafta 120 dakkikaya kadar süren bölüm cekiyorlar, bunun benzeri düyada yok! Bizde, yok begendik, begenmedik tartismasina giriyoruz.. Gercekten tüm ekibin yüregine saglik.. Adamlar nasil cekiyor allah bilir.. Zaten, Kurtlar Vadisi'ne "Dizi" demek, yanlis olur. Ben Vadiyi "dizi" kategorisinde hic görmedim. Dizi dedigin, TV'de yayinlanan diger yapimlardir. Kurtlar Vadisi Efsanesinin benzeri yok, böyle bir Efsane de bir daha gelmez.

Aynen aga :aynen::ok:

bence bu haftaki maçı hafife almayın fenerbahçe açısından çok önemli buda otomatik olarak reytinglere etki edecektir

bence bu haftaki maçı hafife almayın fenerbahçe açısından çok önemli buda otomatik olarak reytinglere etki edecektir

+ olarak Vadi en az 23.20 ye kadar sürecek Maç en az 23.50 ye kadar sürecek.İnşallah Atv özeti uzun tutar ve Vadi 23.45 e kadar sürer yoksa Vadi bitince millet maça geçer ve maç coşabilir.Bir de maç uzarsa veya penaltılara kalırsa halimiz vahim.

onun için vadi bu hafta özetsiz olarak 20 ,00 başlaması lazım

valla ben bu konularda acemıyım sızler daha ıyı bılırsınız

sen nasıl istersen öyle de senın canın saolsun bana karşı rahat olun biz kardeşiz

sen nasıl istersen öyle de senın canın saolsun bana karşı rahat olun biz kardeşiz

:D

- - - Ekleme - - -

Off daha 2 gün var.Sabredemiyorum bir edebilsem.Perşembe gel çabuk hadi gözünü sevim.Allahım sen yardım et :D

- - - Ekleme - - -

Off daha 2 gün var.Sabredemiyorum bir edebilsem.Perşembe gel çabuk hadi gözünü sevim.Allahım sen yardım et :D

- - - Ekleme - - -

Fragmana tam 100 kez bakmışımdır.